Hyperloop arriba a Las Naves per a mostrar la tecnologia més capdavantera en transport mundial

18 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • L’Ajuntament de València a través de Las Naves, organitza i patrocina el hackaton gratuït “Space Apps Challenge” en el qual els participants hauran de resoldre 5 reptes establits per la NASA durant 48 hores sense parar.
  • El hackaton té previst diverses xarrades de software lliure, emprenedoria sostenible i innovador, així com de tecnologia capdavantera, de la mà d’empreses com Zeleros, Slimbook & Linux Center o acceleradores com Sic Parvis Magna, entre unes altres.

 

La cinquena edició del Space Apps Challenge, que se celebra durant els dies 19, 20 i 21 d’octubre en Las Naves, comptarà amb la presència de representants de l’empresa valenciana Zeleros, impulsora del sistema Hyperloop que està alçant interès per tot el món.

Gràcies a la tecnologia que està implementant l’empresa Zeleros, es calcula que es podria aconseguir trens amb una velocitat punta d’1.000 o 1.200 km/h, que a més podrien realitzar parades amb una freqüència de transport públic habitual de pocs minuts, satisfent les necessitats de mobilitat de més usuaris.

Amb la finalitat de començar a realitzar les primeres proves, el mes passat l’empresa valenciana Zeleros es va instal·lar en terrenys en el Parc de Sagunt per a construir el seu centre de recerca i desenvolupament. En aquest nou emplaçament, Zeleros podrà construir un laboratori que assemble l’entorn real en el qual haurà d’operar Hyperloop.

El diumenge a les 12:30h. les persones participants en el “Space Apps Challenge” podran conèixer les novetats del projecte i els pròxims passos de l’empresa durant la xarrada: “Zeleros hyperloop: desenvolupant el futur del transport” que impartiran representants de Zeleros.

A més, Las Naves també acollirà xarrades per a les persones que estan interessades en les iniciatives que uneixen la sosteniblidad, la innovació i l’emprenedoria amb la ponència “Model d’Acceleració Corporativa de Global Omnium” de la incubadora especialitzada en el sector de l’aigua, Sic Parvis Magna del grup Global Omnium. La participació en aquest fòrum d’aquest grup empresarial el dissabte a les 17.30h. és una bona oportunitat per a tots els assistents ja que han mostrat interès a cercar talent entre les persones participants.

El programa també té espai per al programari lliure amb la xarrada del CEO Slimbook & Linux Center, Alejandro López, “de finançament 0 a més d’1 milió de € anuals gràcies al #opensource”

Més informació sobre l’esdeveniment “Space Apps Challenge” ací

COMPARTEIX:
TW - FB