Hackathon “Col·lab Weekend”

4 de setembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El primer hackathon d’innovació social i urbana de València busca desenvolupar solucions innovadores que donen resposta a un total de 24 desafiaments, classificats en tres àrees: Ciutat Saludable, Ciutat Sostenible i Ciutat Compartida.
  • La participació en aquest hackathon és per equips (de 4 i 6 persones), però els i les participants es poden inscriure de forma individual i integrar-se en equips ja formats.

L’espai Col·lab de Las Naves organitza ‘Col·lab Weekend’, el primer hackathon d’innovació social i urbana de la ciutat de València.

Durant tot un cap de setmana, les persones que participen podran desenvolupar solucions innovadores que donen resposta a un total de 24 desafiaments que cobrisquen diferents necessitats de la ciutadania, així com l’entorn urbà i de l’horta de València. Aquests desafiaments estaran classificats en tres àrees que són Ciutat Saludable on es buscarà el benestar individual de la ciutadania, Ciutat Sostenible que persegueix la millora de l’entorn urbà i medi ambient, i Ciutat Compartida que aprofundirà en el benestar col·lectiu de la ciutadania.

La participació en aquest hackathon és per equips (de 4 i 6 persones), però els i les participants es poden inscriure de forma individual i integrar-se en equips ja formats als quals els falten diversos perfils. En aquest esdeveniment tenen cabuda tot tipus de perfils. La inscripció és totalment gratuïta i l’aforament està limitat a 40 persones, a les quals s’enviaran l’enllaç de confirmació d’assistència i les entrades uns dies abans de l’esdeveniment, atenent rigorosament l’ordre de pre-inscripció.

Desafiaments

Alguns dels desafiaments són: “No més soledat” per a detectar situacions de soledat entre persones majors; “No More Plastics” per a reduir l’ús d’envasos plàstics o introduir alternatives a la utilització de plàstics; “Recicla-em” amb solucions per a la millora del nivell de reciclatge entre la ciutadania resident en entorns urbans; “Accessibilitat universal en entorns públics” per a persones amb diversitat funcional (física, sensorial o intel·lectual) en el transport públic i en l’accés a espais i serveis públics; o “No More Waste” amb l’objectiu de reduir el desaprofitament d’aliments.

COMPARTEIX:
TW - FB