Guia “València, cap a una mobilitat (+) sostenible”

5 de febrer de 2018
CATEGORIA:
Mobilitat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La regidoria de Mobilitat Sostenible ha editat la guia “València, cap a una mobilitat (+) sostenible”.
  • Pretén ser, segons el regidor Giuseppe Grezzi, “un manual pedagògic per donar a conèixer el projecte integral de ciutat sostenible, en la qual la mobilitat serà segura, eficient, justa, accessible, participativa i metropolitana”.

La guia “València, cap a una mobilitat (+) sostenible” es distribuirà en col·legis, centres municipals i altres institucions i ha estat coordinat per l’economista i expert en mobilitat Vicent Torres. La guia s’inspira en textos referents en matèria de mobilitat, com el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS).

Es divideix en sis parts, en la primera de les quals es parla de “la ciutat que camina” i es detallen algunes de les propostes que afavoreixen als vianants , com la creació de rutes segures en els accessos a peu a les escoles. A més, la guia analitza “la ciutat de la bicicleta” i explica les intervencions realitzades per fer de València la capital mediterrània de la bicicleta, amb mesures com la creació d’una xarxa per a aquest transport que arribi a tota la ciutat, amb un disseny adequat, directe i segur.

L’objectiu és aconseguir per a València una circulació més tranquil·la, adequada per a cada carrer i que permeta reduir la contaminació urbana, que provoca més morts i problemes de salut que els accidents de trànsit.

COMPARTEIX:
TW - FB