GENTS presenta “Tendències per a actuar” amb Alfons Cornella

22 de abril de 2020
CATEGORIA:
Tendències Socials
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El centre d’Innovació Las Naves llança GENTS, Grup d’Estudi de Novetats i Tendències Socials, per a identificar i analitzar els canvis que estan per vindre.
  • La primera activitat de GENTS tindrà lloc el dia 28 d’abril a les 11:30 hores amb un webinar d’Alfons Cornella.

Las Naves llança GENTS, un observatori de tendències socials, amb l’objectiu d’identificar el que està per vindre a partir de l’observació, la reflexió i l’anàlisi per a entendre com els canvis i moviments globals afecten i s’instal·len en una societat com la nostra.

Es tracta d’un projecte divulgatiu per a acostar la innovació per tendències a les institucions i a les empreses, obrint així una nova via de col·laboració entre Las Naves, la resta d’organismes públics i el teixit empresarial. A través de GENTS, Las Naves organitzarà esdeveniments, xarrades i conferències enfocats a ampliar el coneixement de les noves tendències i interessos globals de la societat actual

Aquest projecte s’estrena amb un webinar públic i gratuït dirigit per Alfons Cornella, pensador, innovador i soci fundador de la consultora Infonomía. En una sessió pública i gratuïta, compartirà la seua particular radiografia de l’escenari sociocultural que ens trobarem a la volta del confinament i quines seran les tendències clau que les empreses han d’observar i integrar per a guanyar rellevància social en el nou context al qual tornarem.

COMPARTEIX:
TW - FB