Gala de clausura del programa educatiu MOMO sobre vocació tecnològica i inclusió digital

21 de maig de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Sis instituts de secundària de València presentarà dijous que ve 24 de maig en Las Naves els treballs realitzats en el marc del programa educatiu innovador MOMO, desenvolupat des del passat mes de novembre per El Caleidoscopio i Las Naves.
  • Els i les alumnes han escollit una temàtica per a aquests curtmetratges de conscienciació social i/o mediambiental i reflecteixen en els seus treballs alguna problemàtica de la ciutat.

L’alumnat de fins a sis instituts de secundària de València presentarà dijous que ve 24 de maig en Las Naves els treballs realitzats en el marc del programa educatiu innovador MOMO, desenvolupat des del passat mes de novembre per El Caleidoscopio i Las Naves. Durant aquests mesos, s’ha format al professorat d’ESO i Batxiller en aquest projecte d’art, tecnologia i societat, amb l’objectiu que els i les mateixes docents després ensenyaren al seu alumnat a produir curtmetratges i a utilitzar la impressió 3D per a la construcció d’elements mecànics.

Els i les alumnes han escollit una temàtica per a aquests curtmetratges de conscienciació social i/o mediambiental i reflecteixen en els seus treballs alguna problemàtica de la ciutat. Han escrit els guions, construït els escenaris i finalment han rodat i muntat les històries que veurem dijous que ve, acompanyades d’una exposició sobre els materials que han utilitzat en el procés de treball.

En el projecte MOMO participen sis centres de la ciutat de València: l’IES Ramon Llull, el Districte Marítim, el Grau, Isabel de Villena, la Font de Sant Lluís i l’IES Lluís Vives. En total, més 200 alumnes i alumnes que durant el curs han rebut classes per a aprendre a realitzar curtmetratges amb efectes especials amb arduino i amb tècniques stop motion i motion control, emprades habitualment en l’animació.

El professorat ha rebut la formació en Las Naves, procedent de persones expertes en tecnologia, educació, aplicacions digitals i programació. Aquesta formació, després ha arribat a les aules de la mà dels propis docents per a acabar materialitzant-se en els curtmetratges que els i les alumnes presentaran en una gala de cloenda del projecte, i exposaran dijous que ve 24 de maig en Las Naves.

COMPARTEIX:
TW - FB