Participants al concurs Acció per el Clima al Museu de les Ciéncies

Futur·lab participa en la tercera edició del concurs escolar ‘Acció pel Clima’ de la Ciutat de les Arts i les Ciències

15 de febrer de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat la tercera edició del concurs “Acció pel clima” dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà als qui es plantegen diferents reptes mediambientals.

El concurs té dues fases. La primera és digital, en la qual cada equip realitza un projecte, segons cada categoria, que haurà de gravar i enviar, i la segona fase és presencial en el Museu dels Ciències, en una jornada en la qual es presenten els treballs seleccionats.

La comunicació dels grups finalistes serà el 24 de febrer i la final se celebrarà el 24 de març en el Museu dels Ciències, en la qual participaran David Espinosa, coordinador de Futur·lab, i, com a part del jurat, la tècnica d’I+D+i de Las Naves Yolanda Puchades.

A més, es tracta d’una oportunitat perquè el personal docent present al certamen els projectes en matèria mediambiental que desenvolupen a les aules amb els seus estudiants.

Així mateix, el hall del museu serà un mostrari de les accions pel clima que es desenvolupen a la ciutat i en el qual Las Naves, de la mà del laboratori per a un futur millor Futur·lab, portarà part de l’exposició del projecte GrowGreen que desenvolupava solucions basades en la naturalesa per a lluitar contra el canvi climàtic a les ciutats.

Aquesta vinculació de Futur·lab a la jornada Acció pel Clima seguix la línea que marca la Missió Climàtica que busca que València siga climàticament neutra a 2030.

COMPARTEIX:
TW - FB