Fòrum Innovació vs Covid-19

17 de abril de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • 21 d’abril: Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació
  • Las Naves reuneix els agents innovadors de la Comunitat Valenciana en el fòrum “Innovació VS COVID-19”
  • L’esdeveniment serà retransmés en directe a través del canal Youtube de Las Naves a les 12.00 hores del migdia (inscripcions gratuïtes ací).
  • A més de representants dels principals agents de la innovació de la Comunitat Valenciana, també participarà la divulgadora científica i experta en tendències del futur Silvia Leal.

Com es va reaccionar des del món de la innovació per a lluitar contra el COVID-19? Quines mesures s’han adoptat?Quines iniciatives han impulsat per a contribuir i ajudar en aquest context? Com serà la innovació després de la pandèmia? Aquestes són algunes de les preguntes que s’intentaran respondre el pròxim 21 d’abril en el fòrum “Innovació vs COVID-19”. Un esdeveniment organitzat pel centre d’innovació Las Naves per a celebrar el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació.

L’esdeveniment serà retransmés en directe a través del canal Youtube de Las Naves a les 12.00 hores del migdia del dimarts 21 d’abril i en ell participaran representants de l’Agència Valenciana de la Innovació, Startup València, REDIT, Districte Digital, Cambra de Comerç, València Activa, Marina d’Empreses, AJEV, CEEI, Mesura, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, Marina València, Econcult, el centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València; i comptarà amb la presència de Nuria Oliver, alta Comissionada de la Generalitat per a la Inteligência Artificial i el Covid-19, i de la divulgadora científica i experta en tendències del futur Silvia Leal.

COMPARTEIX:
TW - FB