Film Robothon 2018

7 de agost de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El ROS Fest 2018 acollirà la primera Film Robothon, una hackathon en la que participaran 8 equips multidisciplinaris, d’entre 4 i 10 persones, l’objectiu de la qual és la creació d’un curtmetratge utilitzant robots creats per ells mateixos.
  • Ho hauran de fer en un temps màxim de 4 dies.
  • Inscriu-te: http://rosfilmfestival.com/inscripcion-film-robothon/

Hi ha tres categories a l’hora d’inscriure’s però només una a l’hora de participar: la categoria ROBOFILM.

CATEGORIES

Categoria Robot

Per a enginyers, makers o apassionats de la robòtica que estiguen disposats a crear un robot i unir-se a un grup de cineastes per a rodar un curt en què el robot que creuen aparega com un actor més.

Categoria Film

Per a cineastes que vullguen participar. Hauran de treballar conjuntament amb un equip de la categoria robot. Hauran d’integrar el robot creat pels seus companys com un personatge més.

Categoria RoboFilm

Podran participar en esta categoria persones que hagen conformat el seu propi equip de cineastes i robots.

PREMIS

Robots

Els grups el robot dels quals complisca tots els reptes proposats obtindran com a premi els components entregats per l’organització per a la seua fabricació.

Curtmetratges

Els curtmetratges creats durant la Film robothon participaran en la II Edició del ROS Film Festival. Optaran al premi general en la categoria Real Robots i a un accèssit específic de 500EUR per als curtmetratges realitzats durant la Film robothon.

MASTERCLASSES

Per a fer encara més interessant la FIlm Robothon, els equips tindran Masterclass impartides per grans professionals. Dos estaran dedicades a la categoria de “ROBOTS”; i les altres dos dedicades a la categoria de “FILM”.

COMPARTEIX:
TW - FB