Festival d’innovació oberta #FrenaLaCurva

30 de abril de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Organitzat des de la plataforma Frena La Curva, en la qual participa el centre d’innovació Las Naves, podrà seguir-se per streaming a través de la pàgina http://festival.frenalacurva.net/.
  • Seran 12 hores de xarrades, debats, tallers i concerts, amb 75 ponents de 15 països com la pensadora Saskia Sassen, la filòsofa Marina Garcés, la ministra Digital de Taiwan, Audrey Tang, o el politòleg Pablo Simón.
  • També es presentaran els 10 projectes seleccionats dels més de 140 presentats des de països de tot el món, un dels quals pertany a la Càtedra de Transició Energètica secundada per Las Naves.

El Festival d’innovació oberta #FrenaLaCurva tindrà lloc per streaming i comptarà amb la presència de 75 ponents de 15 països en una jornada que pretén unir-nos contra la pandèmia i imaginar un món nou.

Seran 12 hores de xarrades, tallers, debats, concerts, etc., en les quals participaran especialistes com la pensadora Saskia Sassen, la filòsofa Marina Garcés, la ministra Digital de Taiwan, Audrey Tang, o el politòleg Pablo Simón.

També es presentaran els 10 projectes seleccionats per al projecte “Desafiaments comuns (per al dia després)” d’entre 140 candidatures de 15 països. Un d’aqueixos projectes triats és “Transició energètica en comunitat”, de la Càtedra de Transició Energètica (secundada per Las Naves) de la Universitat Politècnica de València.

Vos esperem!

COMPARTEIX:
TW - FB