Festival d’innovació oberta “Desafiaments Comuns (per al dia després)”

15 de abril de 2020
CATEGORIA:
Estratègies de ciutat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El festival és una iniciativa de Frena la Curva que compta amb el suport del centre d’innovació Las Naves, entre altres institucions.
  • Es tracta d’una convocatòria per a iniciatives veïnals, projectes d’emprenedoria i innovació social, i experiències col·laboratives des del sector públic.

La situació provocada pel coronavirus (COVID-19) ens està enfrontant a un enorme desafiament com a planeta, com a territoris i com a ciutadania. Quan comencem a desescalar progressivament les mesures d’aïllament social contra la pandèmia, ens trobarem amb una societat afectada per profunds canvis socials i econòmics, però també amb nous recursos digitals, distribuïts i col·laboratius a escala local i global, fruit de la increïble mobilització de la societat civil, la solidaritat ciutadana o la innovació accelerada de processos en el sector públic en col·laboració amb organitzacions socials i empreses en tots els sectors. Seran mesos decisius, on hem de donar el millor de nosaltres/as mateixos/as i hem de seguir més unides/us que mai per a continuar definint quin tipus de societat ix d’aquest trànsit històric.

Per això, convidem al desenvolupament de projectes de manera col·laborativa durant els pròxims deu dies que facen front als reptes que afrontarem en un futur immediat i que, probablement, definiran quin tipus de societat serem en els pròxims anys.

El Festival és una iniciativa de Frena la Curva i compta amb el suport del LAAAB (Govern d’Aragó), Medialab Prado, Teamlabs, Citilab, Las Naves, ColaBoraBora, Hirikilabs, Ibercivis, Laboratorio 717, Medialab UGR, Innovación Ciudadana de la Secretaría General Iberoamericana, El Día Después, NovagobLab, Platoniq Lab, Fundación Goteo y ECODES.

Si vols sumar-te des de la teua organització, universitat, laboratori o institució, mira ací les diferents maneres de fer-ho i envia un email a desafioscomunes@frenalacurva.net.

COMPARTEIX:
TW - FB