Feminismes i Col·laboració

20 de febrer de 2019
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • La jornada se celebra dimecres que ve 27 de febrer en Las Naves des de les 18 h. fins a les 20 h. i està oberta a tot el públic. Inscripcions gratuïtes ací
  • La sessió se centrarà en atraure entitats, persones i projectes que promouen xarxes col·laboratives o treballen entorn del feminisme.

Sessió de treball orientada a generar entorns de col·laboració més inclusius des d’una perspectiva feminista, que busca trobar eines que ajuden a desenvolupar espais que promoguen la igualtat d’oportunitats i posen la vida de les persones en el centre, impulsant projectes relacionats amb la gestió i l’organització de persones aplicant aprenentatges sobre el feminisme.

Les persones assistents podran conéixer amb major profunditat alguns dels temes a tractar durant la sessió, com quins són els límits per a la inclusió intergeneracional, la incorporació de la perspectiva de gènere i diversitat sexual, la visibilitat de la diversitat en entorns públics, la consideració d’habilitats i capacitats diverses o la incorporació de les cures personals i grupals, entre altres temes.

Aquest espai de trobada està connectat amb un programa més ampli englobat dins de les activitats promogudes per Civicwise sobre feminisme i cultura col·laborativa en les organitzacions.

 

COMPARTEIX:
TW - FB