Falles Play&Go 2018

28 de febrer de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El passat any Las Naves, Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, en la seua línia de suport a la creació digital valenciana, va col·laborar amb l’empresa Non Spoon Lab en la innovadora aplicació Falles Play&Go.
  • A partir de l’èxit de la mateixa, es va crear la startup valenciana Play&Go Experience per ajudar a la transformació digital de les organitzacions mitjançant l’ús de la gamificació, la geolocalització i la realitat augmentada.

En aquesta ocasió, ha estat l’encarregada d’elaborar l’aplicació oficial de Falles 2018 a la ciutat de València, de la qual ja es pot descarregar la versió 2.0. i que ve carregada de novetats:

– Localització de totes les Falles de València incloent imatge dels esbossos de la falla principal i la infantil, lema, artista i secció.

– Localització de tots els esdeveniments de Falles: mascletàs, cavalcades, encesos d’il·luminació, festes, revetlles, etc.

– Sistema de valoració de les Falles.

– Mapa en 2D i 3D.

– Joc amb el qual guanyar nombrosos premis i regals, rànquing d’usuaris més actius, col·lecció de stickers, assoliment de trofeus, etc.

– Tres idiomes (valencià, castellà i anglès).

– Disponible per iPhone i Android.

Les persones que es descarreguin l’aplicació van a disposar d’una completa guia digital gamificada per no perdre’s gens aquestes Falles. Però, a més, no es limita als dies de març, sinó que seguirà activa durant tot l’any perquè els turistes que visiten València coneguen tot el relatiu a aquesta festa.

L’aplicació permet tenir tota la informació per veure-la des de casa o ben recorrent la ciutat, en aquest cas el joc es converteix en un atractiu instrument per conèixer totes les falles d’una forma entretinguda, divertida i informativa.

Es tracta d’una eina social perquè permet que les persones usuàries comparteixen informació en xarxes socials; local, perquè geolocalitza totes les falles i esdeveniments de València; i mòbil, ja que l’usuari la utilitza des del seu dispositiu mòbil i des de qualsevol punt de la ciutat.

Amb aquesta iniciativa, Las Naves reitera el seu suport a l’ecosistema emprenedor valencià donant a conèixer l’aplicació oficial de Falles 2018.

COMPARTEIX:
TW - FB