Èxit de participació ciutadana en “La plaça canvia pel clima”

12 de novembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves ha participat aquest diumenge en l’acte lúdic i divulgatiu contra el canvi climàtic i a favor de la transició energètica “La plaça canvia pel clima” que s’ha celebrat durant tot el matí en la Plaça de l’Ajuntament de València.
  • “La plaça canvia pel clima” està promoguda per la Regidoria d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València en col·laboració amb Las Naves i València Clima i Energia.
  • Veure fotos ací

Amb la finalitat de donar a conèixer tots els projectes europeus que Las Naves té en marxa per a fomentar la sostenibilitat i el medi ambient, un equip de Las Naves ha participat en l’esdeveniment “La plaça canvia pel clima” donant a conèixer a totes les persones que s’acostaven a l’expositor municipal les iniciatives que s’estan desenvolupant en diferents barris de la ciutat.

Durant la jornada lúdica, que ha gaudit d’una gran acceptació per part del públic, les persones assistents han pogut conèixer d’a prop alguns dels projectes de Las Naves, participant en tallers formatius i fins i tot atenent a les explicacions tècniques amb demostraors dels projectes pilot.

A través de diverses activitats de caràcter divulgatiu, tant per a adults com per a xiquets i xiquetes, el públic assistent ha pogut conèixer més sobre el reciclatge del plàstic i del projecte PlastiCircle que es va a desenvolupar en Sant Marcel·lí a través d’un taller impartit per ITENE.

Les persones interessades en l’eficiència energètica o les TIC, també han pogut conèixer de quina manera a través del projecte europeu MAtchUP es va a procedir a realitzar actuacions en el districte de Poblats Marítims al costat d’altres àmbits com el de mobilitat. En línia amb el respecte al medi ambient, també s’ha informat sobre el projecte europeu FUTURE que desenvolupa una eina per a facilitar a les administracions la selecció de mobiliari urbà sostenible.

A més, les persones que van acostar van poder participar en el taller infantil i gaudir amb les maquetes del projecte europeu Growgreen el pilot del qual es va a desenvolupar en el barri de Benicalap i conèixer altres projectes com ProSumE, d’autoconsum i autoproducció d’energia solar i Sumport, iniciativa que desenvolupa i millora el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del Port de València amb una flota de bicicletes elèctriques compartides per a passatgers.

Més informació sobre els projectes europeus:

PlastiCircle, MAtchUP, Growgreen, Prosume, Sumport

COMPARTEIX:
TW - FB