Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) signa un acord amb Filmarket Hub

12 de juliol de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) i les persones responsables de la plataforma Filmarket Hub, un mercat online per a llargmetratges i sèries en desenvolupament, han signat un acord de col·laboració.
  • L’objectiu principal és potenciar la difusió dels projectes participants en els esdeveniments One to One, Roda de Guions i el concurs nacional de guions de llargmetratge de comèdia “La Traca”, que organitza EDAV.

Aquesta col·laboració entre EDAV i Filmarket Hub donarà als projectes participants més visibilitat i oportunitats de trobar socis interessats. L’acord s’ha signat per als esdeveniments One to One, una jornada de pitch i reunions un a un que reuneix a València a productors i productores de tota Espanya per conèixer els projectes de ficció (cinema i televisió) de les i els autors valencians (i que aquest any compleix ja la seua quarta edició) i la Roda de Guions de Documental, Ficció i Animació, en la qual es presenten els guions de llargmetratge subvencionats pel Institut Valencià de Cultura. El conveni inclou també els guions finalistes i guanyador del concurs nacional de guions de llargmetratge de comèdia“La Traca”.

Els guions participants en aquests esdeveniments tindran sis mesos d’inscripció gratuïta. A més, els dos guions finalistes “La Traca” tindran també sis mesos d’inscripció gratuïta, mentre que per al guió guanyador serà d’un any. D’aquesta manera, a més de la seua participació en els esdeveniments, els projectes podran també connectar amb tota una xarxa de productores i empreses d’Europa i Llatinoamèrica.

FilmarketHub és una plataforma que connecta projectes amb productores, televisions, plataformes OTT, agents de vendes i distribuïdors de tot el món, organitza esdeveniments de pitch per presentar també de manera presencial els projectes davant la indústria i ofereix, a més, altres serveis com l’assessoria i l’anàlisi de guions amb la finalitat de millorar la qualitat dels projectes al mercat.

COMPARTEIX:
TW - FB