Entrevista a Giuseppe Grezzi sobre la logística actual de mobilitat urbana a València

23 de desembre de 2016
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Ja està disponible la tercera newsletter del projecte SUCCESS amb els principals reptes i objectius aconseguits durant els últims mesos.
  • El butlletí recull una entrevista al Regidor de Mobilitat Sostenible i Espai Públic de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, en la qual s’analitza com podria millorar València estudiant la logística actual de mobilitat urbana dels materials de construcció per aconseguir que siga el més “sostenible i invisible possible”.

La tercera newsletter del projecte SUCCESS recull informació sobre l’impacte que el projecte pot tindre a les ciutats que integren solucions que faciliten el desenvolupament de plans de mobilitat urbana sostenibles (PMUS), i que tinguen en compte especialment, el transport de mercaderies i dels materials de construcció.

En este sentit, el Regidor de Mobilitat Sostenible i Espai Públic de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, explica la implicació del consistori en este projecte a través de la Fundació InnDEA València, i informa sobre com les anàlisis que s’obtinguen a través d’aquest projecte poden millorar la mobilitat a la ciutat i, per tant, a fer una ciutat més sostenible i amable per a la ciutadania.

Si vol llegir l’entrevista, així com tota la informació sobre el treball i els avanços realitzats, pot accedir ací: SUCCESS_Newsletter3_ESP (1)

Sucess

COMPARTEIX:
TW - FB