Entitats públiques i empreses valencianes s’interessen per millorar l’eficiència energètica de l’edifici municipal de Bombers

27 de febrer de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Aquest matí al voltant de 60 professionals dels sectors de la construcció, l’energia i l’arquitectura de la Comunitat Valenciana han assistit a una sessió informativa per a donar a conèixer els detalls de la convocatòria municipal per a millorar l’eficiència energètica del Parc Central de Bombers de València.
  • Aquesta convocatòria s’emmarca dins del projecte Europeu CEPPI i compta amb un pressupost de 100.000 euros per a executar en dos anys.
  • Vore fotos açí
El termini per a presentar les propostes venç el 12 de març de 2018. Inscripcions i informació de la convocatòria en la pàgina web de Las Naves /Perfil del contractant (www.lasnaves.com).
L’Ajuntament de València, a través del Servei de Bombers i la Fundació Las Naves, ha engegat una consulta preliminar al mercat per a generar un marc de diàleg i intercanvi de sinergies en el seu primer procés de compra pública innovadora.
Aquesta convocatòria ha suscitat l’interès de professionals tant de l’àmbit públic com a privat que aquest matí han assistit a una reunió informativa celebrada en el Parc Central de Bombers de la Avd. de la Plata.
Les persones assistents s’han mostrat molt interessades a conèixer l’estat actual d’aquest edifici municipal l’eficiència energètica del qual es vol millorar mitjançant solucions innovadores, així com per escoltar les experiències i les opinions de les persones usuàries de l’edifici diàriament, com els i les bombers o el personal d’administració.
Durant la sessió també s’ha destacat la necessitat de millorar el benestar de la plantilla laboral que treballa allí millorant l’eficiència energètica de l’edifici, per a evitar que el personal seguisca passant fred i calor sovint.
Des de Las Naves s’ha explicat que aquesta consulta preliminar servirà per a perfilar millor i ajustar amb major realitat la posterior convocatòria de Compra Pública Innovadora.
En finalitzar la xarrada, les persones assistents han pogut fer una visita guiada per les instal·lacions de Bombers, veient en primera persona quins són les manques més destacades per a poder plantejar una solució innovadora a través d’aquest procés de compra pública innovadora.
Per a totes aquelles persones que no hagen pogut assistir a aquesta sessió, la Fundació Las Naves recorda que poden presentar-se a aquesta convocatòria fins al pròxim 12 de març i accedir a tota la informació a través del Perfil del contractant (www.lasnaves.com).
Projecte europeu CEPPI
Aquesta convocatòria es troba emmarcada dins del projecte europeu CEPPI en el qual València participa al costat de Birmingham, Castelló de la Plana, Budapest i Breslavia.
CEPPI és un programa finançat per H2020 que persegueix l’objectiu de crear i millorar la capacitat de les ciutats per a aconseguir els seus objectius d’eficiència energètica a través de millorar els seus procediments de contractació i adjudicació de compra pública. Més informació sobre CEPPI ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme] under grant agreement No 649720.

COMPARTEIX:
TW - FB