Els videojocs independents tornen a Las Naves amb Valencia Indie Summit 2019

5 de març de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Professionals nacionals i internacionals participaran en xarrades, tallers i taules redones.
  • Gràcies a IVACE internacional, les i els assistents podran tindre un networking amb representants d’importants empreses editores internacionals.

Las Naves acull els dies 7, 8 i 9 de març la segona edició del Valencia Indie Summit, esdeveniment internacional sobre el desenvolupament de videojocs independents promogut pel centre d’innovació de l’Ajuntament de València com a part del seu treball d’impulsar, des de la xarxa Connecta Cultura, aquesta indústria a la nostra ciutat.

Valencia Indie Summit, que compta a més amb la important col·laboració de l’IVACE, pretén ajudar a consolidar la ciutat de València com un punt de trobada estratègica per a aquest sector professional. Per a això, participaran professionals de gran prestigi, com Mario Palmero, d’Unreal Engine Technical Evangelist que ha participat en projectes de Tequila Softworks; Akiko Katagiri, BD en 505 Games; El president de DEV (Associació Espanyola d’Empreses Productores i Desenvolupadores de Videojocs i Software d’Entreteniment), Luis Quintans; i Shin Imai, possiblement el periodista de videojocs al Japó que més aposta per projectes experimentals.

L’esdeveniment constarà de dues parts: dos dies inicials dedicats als i les professionals del sector de videojocs (desenvolupadors/es i indústria respectivament) i un tercer dia dedicat al públic en general, tots dos amb xarrades, taules redones, exposició de projectes, àrea de xarxes i taula de finançament i inversió.
L’últim dia se celebrarà la gala de premis “Valencia Indie Awards”, el jurat dels quals estarà compost per Samanta Sempere (Independent Consultant), Juanma Moreno (Nivel oculto), Marta Gil (A Punt), Shin Imai (IGN Japan), Paula Sánchez (Todas Gamers), Juan Gómez (Game Side Story), Lara Isabel Rodríguez (Make Good Art) i Denis Ferrier (United Label).

A més, gràcies al suport d’IVACE Internacional, l’esdeveniment compta a més amb un espai de reunions en el qual participaran més de 10 importants empreses editores de videojocs internacionals, com 505 Games, Merge Games, The Arcade Crew, Dear Villagers, Badland Games, 11 Bits, Unitel Label, Zero Uno Games, Thunderful, Hidden Trap o Texyon Games. Els i les desenvolupadores que assistisquen podran tindre un networking amb representants de totes elles i trobar possibles vies de negoci per als seus projectes.

En la seua primera edició, Valencia Indie Summit va reunir en el centre d’innovació Las Naves a més de 400 creadors, creadores i importants professionals del sector, a més d’una àrea d’exhibició amb més de trenta equips.

COMPARTEIX:
TW - FB