Els barris canvien pel Clima

29 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Organitzada per València Clima i Energia, l’Ajuntament de València, Las Naves i FAAVV, esta jornada està dirigida a totes les persones que viuen en la ciutat.
  • L’objectiu és donar a conéixer les iniciatives concretes que s’estan desenvolupant en la ciutat, i alguns barris de València en concret, per a lluitar contra el canvi climàtic.

Després d’una breu presentació dels projectes que s’estan duent a terme en la ciutat de València en relació amb la lluita contra el canvi climàtic, hi haurà un temps per a l’intercanvi entre participants i representants d’estos projectes.

La participació és gratuïta.

Programa:

18:00h.: Benvinguda, a càrrec de Berto Jaramillo, regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València.

18:05-19:00h.: Projectes (5 minuts per projecte) :

– “Presentación del mapa de calor de la ciutat de València”. Alejandro Carbonell, Green Urban Data.

– “Gestión innovadora del plástico en Sant Marcel·lí”. Javier Ibáñez, Las Naves (Proyecto Plastic Circle) .

– “Mejora en la respuesta de los servicios de emergencia ante el cambio climático”. Carmen Castro, Àrea de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València (Projecte Beaware) .

– “Sembra Orriols y Orriols toma la calle”. Manuel Tello, Orriols Convive.

– “Benicalap Més Verd”. Iñaki Romero, Paisajes Transversales (Projecte Growgreen).

– “Innovació per a uns Poblats Marítims més sostenibles”. Bàrbara Branchini, K-Veloce, i Fran Azorín, Fent Estudi (Projecte MatchUp).

– “València per l’aire”. José Manuel Felisi, projecte Mesura i Tècnic Ambiental de CAVECOVA (Confederación de Associacions de Veïns de la Comunitat Valenciana) .

– 19:00-19:30h.: Discussió i torn de preguntes amb les persones participants.

València Canvia Pel Clima!

**Esta activitat s’emmarca dins de València canvia pel clima! , una iniciativa que té com objetivo difundir les diferents iniciatives que s’estan duent a terme en la ciutat de València amb el fi de fer front al canvi climàtic i les ferramentes disponibles per a adaptar-nos a ell. Entre el 15 de octubre i l’11 de novembre es van a produir diverses activitats, conferències i tallers en diferentes puntos de la ciutat, que culminaran amb un esdeveniment final en la plaça de l’Ajuntament el dia 11 de noviembre. Les entitats organitzadores i coordinadores d’estos esdeveniments són el Servici d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, les fundacions municipals València Clima i Energia i Las Naves. Més informació: http://canviclimatic.org/valencia-canvia-pel-clima/

COMPARTEIX:
TW - FB