El Trip Me Up de la xarxa internacional de creatius Brother arriba a Las Naves de València

28 de juliol de 2020
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Aquest esdeveniment gira entorn a la resolució d’un problema o necessitat i haurà de tindre com a resultat final una cançó, l’enregistrament i el videoclip de la qual hauran de realitzar-se durant la celebració de l’esdeveniment.
  • En aquesta edició l’esdeveniment es trasllada de Barcelona a València i comptarà amb una xarrada magistral de Ferrán López, ex director creatiu executiu de McCan Madrid.

El pròxims 4 i 5 de setembre la xarxa de creatius Brother celebra el seu esdeveniment anual ‘Trip Me Up’ en el centre d’innovació Las Naves de València. En eixe esdeveniment les seues seus de Madrid, València i Barcelona s’uneixen per a celebrar la “mezcla” entre aquestes escoles. La diferència d’aquesta amb les 3 edicions anteriors és que per primera vegada l’esdeveniment es trasllada de la seu de Barcelona a València, exactament en Las Naves on tots junts i barrejats treballaran per a resoldre un gran brief proposat pel lloc que els rebrà.

Aquest esdeveniment gira entorn a la resolució d’un problema o necessitat que es revelarà durant el “Trip Me Up” i haurà de tindre com a resultat final una cançó, l’enregistrament i el videoclip de la qual hauran de realitzar-se durant la celebració de l’esdeveniment.

Des de la xarxa de creatius Brother treballen amb persones i creativitat, una recepta que també utilitzen en el centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, per a donar solució a problemes que afecten a tota la ciutadania i aconseguir millorar la vida d’aquesta per a poder aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora.

L’essència de l’escola sempre s’ha basat en el fet que “tots junts som molt més, perquè mesclar-nos i compartir el que sentim i ens uneix és part de la nostra essència.” Per eixe motiu, es mesclarà en diversos equips a alumnes, exalumnes i supports de les tres seus, més professors i directors acadèmics.

El “Trip Em Up” també comptarà amb un jurat format per tot l’equip acadèmic de la xarxa Brother, que compta amb els millors creatius de la indústria. Professionals en actiu que actualment treballen en grans agències com VISYON, Ogilvy, McCan, El Ruso de Rocky, DDB, Amparo&Asociados, Agencia Maslow…i moltes més.

No sols es tracta d’una jornada de treball entorn de la creativitat i la indústria publicitària, sinò que suposa un intercanvi de coneixements i tendències on, a més d’un networking constant per a donar solució a un problema que afecta a tota la ciutadania, també tindrà cabuda la diversió.

L’intercanvi comptarà amb una xarrada magistral de Ferrán López, ex director creatiu executiu de McCan Madrid i, com a preàmbul a la festa, hi haurà un xou musical sorpresa molt especial.

La nit acabarà amb una gran celebració on tots els membres de la comunitat Brother presents podran festejar al costat de l’equip guanyador de la competició, que tindrà l’oportunitat de cursar una beca en qualsevol seu de Brother del món, com a premi.

COMPARTEIX:
TW - FB