El sector privat s’uneix al segon taller participatiu del projecte europeu MAtchUP

13 de setembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • València és ciutat far i ciutat capdavantera del projecte MAtchUP que planteja una regeneració urbana mitjançant solucions innovadores en el districte de Poblats Marítims.

El pròxim 2 d’octubre se celebra en Las Naves una sessió participativa per a iniciar la segona fase de diagnòstic de la ciutat i estudiar així les possibilitats d’escalat de les solucions dissenyades dins del projecte.

En concret, el projecte MAtchUP té previst el desenvolupament de 52 accions en el districte de Poblats Marítims de les àrees d’energia, mobilitat, TIC i social.

Durant aquesta reunió es va a estudiar què altres barris de València poden ser susceptibles d’implementar les solucions que resulten més satisfactòries. Per a açò, tots els agents implicats van a estudiar les necessitats de cada zona segons els eixos temàtics per a poder tenir un primer mapa visual de les opcions més viables d’escalat.

Aquesta sessió participativa comptarà amb l’assistència de diverses empreses privades de València amb experiència en els 4 sectors d’acció del projecte, així com representants d’universitats valencianes. Així mateix, també participaran socis del projecte com Cartif i Tecnalia.

-Més informació sobre MAtchUP ací

-Mira el vídeo de presentació de MatchUP ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

COMPARTEIX:
TW - FB