El projecte ValueCare publica un video per fomentar l’envelliment saludable i lluitar contra la soledat no desitjada

1 de febrer de 2021
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • La finalitat del projecte europeu ValueCare és fomentar l’envelliment saludable i lluitar contra la soledat no desitjada en persones majors de 65 anys que presenten un nivell de fragilitat de lleu a moderada.
  • Vols saber com pot ajudar-te participar en el pilot de ValueCare? Mira el vídeo informatiu del projecte europeu ací

Per a donar a conéixer el pilot que es desenvoluparà a València del projecte europeu ValueCare, s’ha elaborat un vídeo amb animacions que a través de dos entranyables personatges, Amparo i Vicente, mostra les bondats de participar en el pilot.

Durant el vídeo, es pot apreciar com els dos protagonistes d’edat avançada milloren la seua qualitat de vida gràcies a un pla d’intervenció personalitzat i recomanacions del seu equip de capçalera soci-sanitari, especialment Vicente que presenta un estat de fragilitat de lleu a moderat.

Així mateix, destaca com Amparo i Vicente a través d’una aplicació gratuïta en el seu mòbil poden accedir a informació per a millorar la seua salut, així com tindre accés a serveis de salut i de prescripció social de manera senzilla, còmoda i gratuïta.

En finalitzar es detalla el correu electrònic al qual qualsevol persona interessada pot escriure per a realitzar una consulta o demanar més informació.

Mira el vídeo ací!

Notícies relacionades:

ValueCare promou la divulgació de conceptes innovadors del sector soci-sanitari

ValueCare destaca 6 efectes de la COVID en les persones més vulnerables

Las Naves posa en marxa ValueCare amb una app per a millorar la qualitat de vida i reduir la soledat de les persones majors

Més informació

https://projectvaluecare.eu/

This project (ProjectValueCare) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 875215.

COMPARTEIX:
TW - FB