El projecte europeu SUCCESS redueix els efectes negatius derivats de la construcció en la mobilitat urbana a València

9 de octubre de 2017
CATEGORIA:
Mobilitat
COMPARTEIX:
TW - FB

Com pot millorar el projecte europeu SUCCESS la mobilitat urbana de mercaderies a València? A través d’aquest vídeo podràs conèixer quins són els problemes reals que hi ha en la mobilitat derivats del sector de la construcció i quins són les estratègies que es plantegen dins del projecte per a poder reduir els efectes negatius en el tràfic i en la contaminació de la ciutat.

Las Naves participa, juntament amb la Fundació Valenciaport i FEVEC, en el projecte europeu SUCCESS, que el seu objectiu és realitzar un estudi de la logística urbana vinculada a la indústria de la construcció per a reduir tot impacte negatiu que puga suposar en la ciutat i el pilot de la qual s’està realitzant en el Parc Central.

A través d’aquesta entrevista, Juan Manuel Real, Tresorer de FEVEC i President d’AVAMAC, explica com pot ajudar el projecte SUCCESS a millorar la mobilitat urbana de València i quins són els beneficis directes sobre la ciutadania.

 

Entrevista a Grezzi sobre el projecte europeu SUCCESS i els seus beneficis per a València -Vore video: “El Parc Central de València, pilot del projecte europeu SUCCESS”

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under Grant Agreement No 774477.

 

COMPARTEIX:
TW - FB