El projecte europeu MAtchUP premia amb 9.000 euros la categoria especial de VII Edició Premis a la Innovació Missions València 2030

6 de juliol de 2022
CATEGORIA:
Noticias
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Fins al pròxim 4 d’agost està oberta la convocatòria per a participar en la VII Edició Premis a la Innovació Missions València 2030 dotats amb 81.000 euros. Tota la informació ací.
  • Totes les persones joves entre 17 i 30 anys amb esperit emprenedor i idees que contribuïsquen a millorar la ciutat en els àmbits del projecte europeu MAtchUP poden participar en la categoria especial dotada amb 9.000 euros en total. Tota la informació ací.
El projecte europeu MAtchUP és un projecte europeu finançat pel programa H2020 de la Comissió Europea que té com a objectiu implantar un model de regeneració urbana integral i sostenible mitjançant solucions innovadores en els sectors d’energia, mobilitat i TIC. Per a dur a terme aquest objectiu a València, el pilot d’està desenvolupant en Poblats Marítims sota la marca local “El Marítim Innova”.
Amb la finalitat de contribuir a una ciutat més sostenible i saludable, el projecte MAtchUP participa enguany en la VII Edició Premis a la Innovació Missions València 2030 amb una categoria especial per a premiar amb 6.000 euros el projecte guanyador i amb 3.000 euros l’esment especial a més d’un procés de mentorització.
En concret, en aquesta categoria especial poden participar joves entre 16 i 30 anys, que presenten projectes tant ja posats en marxa com en fase d’estudi, alineats amb Missions València 2030 i amb el projecte MAtchUP.
Àmbits d’actuació:
  • Solucions en energia: eficiència energètica, sistemes d’energies renovables, gestió de la demanda o infraestructures energètiques de ciutat.
  • Solucions de mobilitat: Transició cap a un sistema urbà de mobilitat més sostenible.
  • Soluciones TIC: Adaptació i creació de plataformes que exploten les TIC en benefici del conjunt de la ciutadania.
  • Solucions ciutadanes: Projectes destinats a involucrar de manera efectiva a la ciutadania en l’elaboració de polítiques públiques, fomentant la participació, la consciència de la seua importància, dels seus efectes i afavorint la seua divulgació i l’acció de control de la ciutadania sobre elles. Així mateix, cabrien projectes relacionats amb l’emprenedoria i els models de negoci innovadors.

Un jurat format per set experts serà l’encarregat de valorar les propostes. Les persones interessades han de formalitzar la inscripció a través de la seu electrònica municipal. Tota la informació està disponible en la pàgina web de l’Ajuntament.

COMPARTEIX:
TW - FB