El politòleg Pablo Simón participa en la presentació d’Avalua·Lab, Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques de Las Naves

30 de setembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Tindrà lloc el dijous 3 d’octubre a les 18.00 hores i també estaran presents el regidor d’Innovació, Carlos Galiana; i el secretari autonòmic de Participació i Transparència, Ignacio Blanco.
  • Aquest organisme naix amb l’objectiu de millorar la transparència de les administracions públiques.

La presentació d’Avalua·Lab, el Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques de Las Naves, tindrà lloc el dijous 3 d’octubre a les 18.00 hores i comptarà amb la presència del politòleg Pablo Simón, que donarà una conferència, així com del regidor d’Innovació, Carlos Galiana; i el secretari autonòmic de Participació i Transparència, Ignacio Blanco, que clausurarà l’acte.
L’esdeveniment tindrà lloc com a tancament de la primera activitat del laboratori, el ‘Taller d’anàlisi i visualització de dades per a professionals’ que tindrà lloc el dimarts 1 i dimecres 2 d’octubre i per al qual queden encara algunes places.

La conferència de Pablo Simón, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i professor visitant en la Universitat Carlos III, abordarà qüestions com si la ciutadania està descontenta per unes noves eleccions, o si desconfia de la política. A més, parlarà de la importància que pot tindre l’avaluació de les polítiques públiques en l’actual context polític a nivell nacional/europeu.

Avalua·Lab és una iniciativa que Las Naves ha posat en marxa amb l’objectiu final de millorar l’acció de les polítiques públiques que ens afecten a totes les ciutadanes i ciutadans. Es tracta de buscar noves formes d’aproximació a l’avaluació de les polítiques públiques, aprofitant les plataformes de dades obertes i incorporant elements de participació ciutadana.
En el seu disseny ha participat també personal investigador i docent de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València; l’oficina d’Estadística de l’Ajuntament de València; la Diputació de Castelló; el servei de Transparència de la Generalitat Valenciana; la Federació d’Associacions de Veïns de València, el grup Sociograma i la consultora d’avaluació Kveloce.
Per a assistir a la conferència només és necessari inscriure’s a través de la web de Las Naves.

COMPARTEIX:
TW - FB