El Ple de l’Ajuntament de València ha aprovat “Missions València 2030″

2 de juny de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El Ple de l’Ajuntament de València ha aprovat el document “Missions València 2030. Marc estratègic d’innovació social i urbana de València”.
    El centre d’innovació Las Naves lidera aquests objectius, juntament amb el Servei d’Innovació del consistori, per a fer de València una ciutat sostenible, saludable, compartida i emprenedora.

Durant l’últim ple s’ha aprovat el document “Missions València 2030. Marc estratègic d’innovació social i urbana de València”, que marcarà la política d’innovació de l’Ajuntament de València en els pròxims anys.

Des d’Europa s’ha posat l’accent en el poc impacte que tenien les polítiques d’innovació sobre els veïns i veïnes de les ciutats, i per aqueix motiu a partir de 2020 València treballa amb objectius més definits. Uns objectius marcats per les Missions 2030 de València liderades pel centre d’innovació Las Naves al costat del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de València.

Durant la sessió plenària el delegat d’Innovació, Carlos Galiana, ha defensat el sector de la innovació com la direcció que ha de marcar les polítiques públiques de cara al futur. “Hui, quan tots mirem a la ciència perquè ens aporte solucions, és el moment perfecte de parlar d’innovació en majúscules”, ha afirmat l’edil, qui ha destacat que amb aquesta iniciativa, “València se situa a l’avantguarda de les ciutats que impulsen la innovació per a la millora de la polítiques públiques i la qualitat de vida ciutadana”.

COMPARTEIX:
TW - FB