El participant del pilot de València, Manuel Alcina, gana “Activage Awards”

23 de octubre de 2020
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB

  • El representant del pilot de València, Manuel Alcina, gana el premi a la millor persona usuària del projecte europeu Activage.
  • Pots veure el vídeo resumeixen de l’esdeveniment que es va celebrar el passat 21 d’octubre per a celebrar “Activage Virtual Experience Day” ací

El projecte europeu Activage ha arribat a la seua etapa final i per a celebrar-ho es va organitzar una sessió amb un programa amb xarrades tècniques, taules redones i intervencions de participants dels diferents projectes pilots.

Durant la sessió, es van celebrar els premis a la millor persona usuària dels diferents pilots d’Activage, alçant-se amb el guardó el representant valencià del pilot de la ciutat, Manuel Alcina.

Durant la seua intervenció, Alcina va ressaltar els punts positius que li havia aportat a la seua vida i a la de la seua família el participar en el projecte Activage, destacant especialment la tranquil·litat que aporta a les persones cuidadores el saber de l’estat del seu familiar en temps real, la qual cosa repercuteix directament en un increment de la independència i qualitat de vida de la persona major.

A més d’escoltar l’experiència de les persones participants en els pilots a través de la intervenció d’algunes d’elles, les persones assistents també van poder conéixer les dades més interessants obtinguts al llarg del projecte europeu, estar al dia dels reptes i oportunitats de l’època post-covid, així com tindre els primers detalls sobre la creació de l’associació activage.org,

Més informació: http://activageproject.eu

COMPARTEIX:
TW - FB