El Parc Central de València, pilot del projecte europeu SUCCESS

4 de octubre de 2017
CATEGORIA:
Mobilitat
COMPARTEIX:
TW - FB

Carolina Navarro, R&D Project Manager de la Fundació Valenciaport, explica com s’està desenvolupant el pilot del projecte europeu SUCCESS en el Parc Central de València.

Las Naves participa en el projecte europeu SUCCESS al costat de la Fundación Valenciaport i la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció (FEVEC), per a aconseguir reduir l’impacte que la distribució de mercaderies en l’àmbit de la construcció té dins de les ciutats.

Carolina Navarro, R&D Project Manager de la Fundació Valenciaport, explica com s’està desenvolupant el projecte a nivell europeu i quin és l’estat actual del pilot del Parc Central a València.

A més, a través d’aquesta entrevista, coneixeràs com apostant per processos innovadors i sostenibles en aquest tipus de transport resulta beneficiada tota la ciutat, tant per l’impacte positiu que té en el medi ambient, com en la qualitat de vida de la ciutadania, així com en diversos sectors públics i privats.

Dóna-li al play!

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under Grant Agreement No 774477.

COMPARTEIX:
TW - FB