El Parc Central de Bombers millora la seua eficiència energètica a través d’un Procés de Compra Pública Innovadora

13 de febrer de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Ajuntament de València, a través del Servei de Bombers i la Fundació Las Naves, ha publicat hui la Consulta Preliminar al Mercat per a fomentar un procés de compra pública innovadora que millore l’eficiència energètica del Parc Central de Bombers.
  • La convocatòria es troba emmarcada dins del projecte europeu CEPPI i compta amb un pressupost de 100.000 euros per a realitzar les execucions durant un termini de dos anys.

El termini per a presentar les propostes venç el 12 de març de 2018. Inscripcions i informació de la convocatòria en la pàgina web de Las Naves/Perfil del contractant (www.lasnaves.com).

L’Ajuntament de València llança el seu primer procés de compra pública innovadora i dóna el primer pas amb una consulta preliminar al mercat per a generar un espai de diàleg tècnic amb tots els agents econòmics i d’innovació que vulguen participar.

Tal com ha comentat la regidora delegada de Bombers, Anaïs Menguzzato, “a través d’aquesta convocatòria ens agradaria afavorir l’estalvi energètic d’aquestes instal·lacions que ja tenen bastants anys i tenen certes manques així com millorar el benestar del personal laboral que està treballant durant les 24 hores els 7 dies de la setmana de tot l’any”.

Per a totes aquelles persones interessades a participar en aquesta convocatòria pública està planificada una jornada informativa el pròxim 27 de febrer en el Parc Central de Bombers d’11:30h-15.00h. Inscripcions ací

El regidor d’innovació, Berto Jaramillo ha convidat a tots els agents del sector que vulguen ajudar a esmenar les deficiències actuals de l’edifique municipal a participar en aquest taller que donarà a totes les parts implicades l’oportunitat de conèixer les necessitats que es volen satisfer i de participar en una sessió de networking sobre la convocatòria.

Jaramillo ha destacat la col·laboració com “la millor via per a innovar i, en aquest cas, guanyar en eficiència energètica i, per tant, contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i l’estalvi econòmic”. Així mateix, l’edil ha explicat que amb aquesta consulta volen “testear” què pot oferir el mercat actual i obtenir el feedback dels professionals del sector per a així poder perfilar millor la posterior convocatòria.

A més a més, Jaramillo ha subratllat aquest projecte com a mostra de que “l’Ajuntament de València i Las Naves estan compromesos amb la innovació i l’últim projecte de Las Naves, en col·laboració amb altres àrees municipals, així ho demostra”.

Projecte europeu CEPPI

València participa en aquest projecte europeu al costat de Birmingham, Castelló de la Plana, Budapest, i Wroclaw. CEPPI és un programa finançat per H2020 que persegueix l’objectiu de crear i millorar la capacitat de les ciutats per a aconseguir els seus objectius d’eficiència energètica a través de millorar els seus procediments de contractació i adjudicació de compra pública.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme] under grant agreement No 649720.

COMPARTEIX:
TW - FB