Presentación libro UPGRADE

GENTS | Presentació del llibre ‘UPGRADE’

13 de febrer de 2023
CATEGORIA:
Tendències Socials
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Presentació del llibre ‘UPGRADE. Desenvolupa el teu perfil a prova de futur’ de Mónica Quintana i David Alayón
  • Empar Soriano, tècnica R+D+i de Las Naves, parlarà de la jornada laboral de 4 dies de la qual Las Naves és l’entitat responsable d’avaluar l’experiència que es durà a terme el mes d’abril a l’Ajuntament de València

L’Observatori de Tendències Socials de Las Naves, GENTS, presentarà dijous que ve 16 de febrer en el centre d’innovació la tendència del treball amb la presentació del llibre ‘UPGRADE. Desenvolupa el teu perfil a prova de futur’ de Mónica Quintana i David Alayón.

El llibre és una guia que reuneix de manera molt senzilla alguns dels marcs i eines necessaris per a alliberar el potencial de les persones i portar-les al següent nivell. Inclou un mapa de competències que ajudarà a afrontar el futur sense por, navegar la incertesa i convertir a aqueixes persones en agents de canvi. A més, els autors reflexionaran sobre la tendència del treball analitzada per Innuba i recollida per Organitzacions de Futur, un altre dels observatoris de Las Naves on es creen sinergies i es transformen les organitzacions en empreses més humanes, innovadores i sostenibles. ‘Viure per a treballar. Treballar per a viure’ serà el tema de la taula redona en la qual a més de Mónica Quintana i David Alayón participarà Empar Soriano, tècnica R+D+i de Las Naves per a parlar de la jornada laboral de 4 dies de la qual Las Naves és l’entitat responsable d’avaluar l’experiència que es durà a terme el mes d’abril a l’Ajuntament de València. Al costat d’ells estarà Pedro del Río, assessor de Mindset, per a abordar noves maneres de treballar i viure com el coliving. Mónica Quintana Coach i estratega experta en innovació, lideratge i transformació cultural. Fundadora i CEO de Mindset, ajuda a persones i organitzacions a preparar-se per al futur i a convertir-se en agents de canvi positiu mitjançant el desenvolupament de noves competències, mentalitats i maneres de treballar. Mónica ha rebut diversos premis i reconeixements per la seua trajectòria, entre ells el nomenament per la revista Forbes com una dels millors 40 futuristes a Espanya, la Medalla d’Or Europea al Mèrit en el Treball o el reconeixement com a Dona Referent en Emprenedoria Innovadora. David Alayón Expert en innovació i en tecnologies disruptives. Ha sigut nomenat per la revista Forbes com un dels millors 40 futuristes d’Espanya en 2021. És cofundador i CIO de les consultores Innuba i Mindset; cofundador i soci de Darwin & Verne (agència creativa) i soci i mentor de startups com Guud, uSizy o Hoop Carpool. La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024 Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres». La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB