El I Teletrabajo Forum coorganitzat per Las Naves congrega a més de 1.000 persones 

6 de abril de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Una de les conclusions va ser la necessitat de formació per a la transformació digital.
  • El congrés compta ja amb més de 2.000 reproduccions en Youtube.

Més de 1.000 persones van assistir el divendres passat al primer congrés social sobre experiències en teletreball que va tindre lloc en Youtube. Un esdeveniment coorganitzat per l’expert en teletreball David Blay, el periodista i promotor d’esdeveniments de salut Ángel Ramírez i el coach en creativitat Rafael Armero, al costat del centre d’innovació Las Naves.

Sota el nom de TeletrabajoForum, setze perfils de referència van compartir les seues experiències entorn del treball remot. Professionals del món de la comunicació, la psicologia, la formació en habilitats tecnològiques, el mesurament de la productivitat o la cyberseguretat van conviure durant sis hores amb ponents que van parlar de conciliació o felicitat laboral.

Més de 1.000 persones van seguir tant des d’Espanya com des de països com Mèxic, Veneçuela o Colòmbia una programació en format televisiu, amb una permanència mitjana de més de 40 minuts per espectador.

La frase més repetida va ser la que el que estem exercint no és el teletreball real, perquè ni permet generar uns horaris per a compaginar la vida laboral i personal ni fomenta la productivitat amb horaris no lineals.

Es va insistir en la necessitat de formació en habilitats tecnològiques no sols per a empleats sinó també per a directius, amb la finalitat que la transició després de la pandèmia siga més ràpida i eficient que en els últims anys.

La jornada completa ja pot revisionarse de manera íntegra a través de l’enllaç https://youtu.be/qdhrpagazvo, mentre en les pròximes setmanes la web www.teletrabajoforum.com anirà albergant les ponències de manera individual.

Després de la primera experiència global, els organitzadors ja preparen noves edicions temàtiques amb una duració més curta, enfocades a la situació a Llatinoamèrica, al paper de la dona en la nova societat, el sector públic, el Home schooling o la nova arquitectura adaptada al teletreball.

COMPARTEIX:
TW - FB