El Fòrum Urbà analitza l’impacte de la innovació en les polítiques de la ciutat de València

6 de maig de 2022
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB
  • “València Ciutat Innovadora” és una taula de diàleg sobre la innovació i la seua aplicació a les polítiques urbanes
  • La taula redona comptarà amb la participació de: Nuria Oliver, directora de la Fundació ELLIS; Ana Berenguer, directora general d’Anàlisi i Polítiques Públiques, GVA; Ramón Marrades, director de Placemaking Europe, Carlos Mataix, director del Centre d’Innovació en Tecnologia per al Desenvolupament Humà de la UPM (itdUPM)

La regidoria d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València organitza una taula redona sobre la ciutat innovadora en el marc del Fòrum Urbà València 2030. L’esdeveniment tindrà lloc dilluns que ve 9 de maig en el centre d’innovació Las Naves.

L’objectiu, segons ha manifestat el regidor Carlos Galiana, és “crear una taula de diàleg sobre la innovació i la seua aplicació a les polítiques urbanes. Des de Las Naves fem una innovació que impacta en la vida de les persones, en el seu dia a dia. Som l’avançada que ideem i provem, que experimentem amb projectes que posteriorment podrien ser aplicats en les polítiques de la ciutat de València”.

Dijous passat es va conéixer que València ha sigut seleccionada com una de les 100 ciutats europees que rebrà el suport de la Unió Europea per a aconseguir la descarbonització de tots els seus barris en 2030. “Un gran pas per a la Missió Climàtica que forma part de l’estratègia d’innovació Missions València 2030 i que premia l’esforç que s’està fent a la ciutat per a orientar la seua innovació a missions, de la qual vam ser de les ciutats pioneres a Europa”, ha afegit Carlos Galiana.

Una taula redona sobre innovació en el Fòrum Urbà

L’Ajuntament de València ha organitzat durant el mes de maig el ‘Fòrum Urbà València 2030’, un espai obert de reflexió per a proposar, intercanviar i compartir idees i bones pràctiques encaminades al desenvolupament sostenible de la ciutat.

Dins d’aquest fòrum, dilluns que ve 9 de maig a partir de les 18:00h en el centre d’innovació Las Naves tindrà lloc la taula redona ‘València Ciutat Innovadora’, una taula de diàleg sobre la innovació i la seua aplicació a les polítiques urbanes.

L’esdeveniment el presentarà Carlos Galiana, regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, i comptarà amb els següents ponents: Nuria Oliver, directora de la Fundació ELLIS; Ana Berenguer, directora general d’Anàlisi i Polítiques Públiques, GVA; Ramón Marrades, director de Placemaking Europe, Carlos Mataix, director del Centre d’Innovació en Tecnologia per al Desenvolupament Humà de la UPM (itdUPM). La periodista Susana Lluna serà l’encarregada de moderar la taula redona.

L’esdeveniment es pot seguir de manera presencial sota inscripció o en línia a través de la retransmissió en streaming a través del canal Youtube de Las Naves.

Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taula-redona-valencia-ciutat-innovadora-324105968677

COMPARTEIX:
TW - FB