El disseny i la creativitat es donen cita en Las Naves amb les xarrades de Pechakucha Night

24 de abril de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Participen professionals com Takashi Matsuo, Elisa Matallín, Ladies Wine & Design, Sebastián Alós i Escarlata Almenar.
  • Enguany se celebra la 31 edició a València d’aquest format sorgit a Tòquio en 2003 i que actualment se celebra a tot el món.

20 diapositives i 20 segons per a cadascuna d’elles. Així són les presentacions de Pechakucha Night en les quals joves professionals del disseny donen a conéixer el seu treball i l’edició del qual número 31 (a València) se celebra aquest divendres 26 d’abril, a les 20.00 hores, en el centre d’innovació Las Naves.
L’esdeveniment, organitzat per Eina Cultural (editora de la revista digital DissenyCV i la revista en paper Dúplex) s’ha obert també a altres àrees de la creativitat com l’arquitectura, l’interiorisme, la il·lustració, la fotografia, etc. L’entrada és lliure i gratuïta (fins a completar aforament).

Un format que permet que en poc menys de set minuts cada professional puga exposar el seu treball creatiu, amb la finalitat de conéixer molts punts de vista en poc temps.

Enguany, Pechakucha Night València compta amb la participació del ceramista artesà japonés Takashi Matsuo; Escarlata Almenar, il·lustradora, maquetadora i tipògrafa; l’estudi especialitzat en il·lustració gràfica Juárez Casanova; l’art urbà en el món rural de Festival MIAU; Dobleese, estudi d’arquitectura, interiorisme i disseny corporatiu; la il·lustradora i dibuixant Laura Pérez; la iniciativa inclusiva que visibilitza a les dones i dissenyadores creatives Ladies, Wine & Design; Elisa Matallín, mediadora cultural; el dissenyador Sebastián Alós i Revista FERIDA, la primera revista en paper sobre pilota valenciana.

València Design Capital, iniciativa per a convertir València en capital mundial del disseny, participa com a entitat convidada i el cartell ha sigut realitzat pel dissenyador Carlos Sánchez, de Creatias.

Pechakucha Night és una iniciativa cultural creada a Tòquio en 2003 com un punt de trobada per a conéixer el treball de joves emprenedors i intercanviar impressions. Actualment, aquest esdeveniment amb format “20×20” se celebra en ciutats de tot el món.

COMPARTEIX:
TW - FB