Fotografía d'algunes participants a la Bootcamp Technovation Girls CV 24

El bootcamp de Technovation Girls CV 24 oferix en Las Naves assessorament professional a més de 50 equips de joves

9 de abril de 2024
CATEGORIA:
Sobirania Tecnològica
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Més de 200 xiquetes d’entre 8 i 18 anys, de la Comunitat Valenciana, es preparen per a presentar els seus projectes
  • Una vintena de professionals d’empreses valencianes es donaran cita en les trobades Technovation CV en Las Naves per a assessorar els equips registrats

Technovation Girls Comunitat Valenciana celebra estos dies el bootcamp de Pasqües 2024 per a oferir suport professional als equips de xiquetes d’entre 8 i 18 anys registrats en el programa global d’emprenedoria tecnològica Technovation Girls 2024. Estes jornades de treball, una continuïtat de les quals realitzen des del mes de gener en les instal·lacions de l’American Space València de la Universitat Politècnica de València, es duen a terme entre el 2 i al 5 d’abril en les instal·lacions de Las Naves. Durant estes jornades les participants tindran una oportunitat única per a enfortir les seues habilitats i coneixements en el camp de l’emprenedoria tecnològica i la innovació.

La participació en este bootcamp de Pasqües 2024 proporcionarà als equips un assessorament per part de professionals de diferents sectors, amb alta qualificació, que oferiran orientació personalitzada per a impulsar el desenvolupament dels projectes de Technovation Girls CV que es presentaran per a la seua avaluació en quatre setmanes. Així mateix, les participants tindran l’oportunitat de rebre orientació especialitzada en àrees clau com a programació, estratègies de màrqueting i elaboració de plans de negoci, fonamentals per a l’èxit dels seus projectes.

La CEO de Talent Growth Management Business and People i ambaixadora regional de Technovation Girls CV, María José Valero Sancho, ha afirmat estar «emocionada» pel «increment» en la participació, per el “càlid” acolliment de l’American Space València (UPV) i de Las Naves, i, sobretot, “pel compromís i esforç dels i les joves de la universitat; egressats, egressades, i estudiants d’ACM UPV Chapter que s’han unit als equips, així com per la inspiració d’algunes famílies que s’estan animant amb verdaderes idees d’emprenedoria”. I ha fet broma amb la idea de, “potser, convocar un pròxim Technovation Sènior”.

Technovation Girls és un programa global que ha impactat a més de 200.000 xiquetes en 100 països. Més de 10.000 equips de xiquetes han desenvolupat aplicacions mòbils innovadores per a resoldre problemes reals en les seues comunitats. A més, les alumnes de Technovation tenen més probabilitats de seguir carreres en STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), la qual cosa demostra l’impacte positiu i durador d’este programa en l’apoderament de les joves i en la promoció de la diversitat en el camp de la tecnologia.

 

Technovation Girls

Technovation Girls és un programa global que desafia a les xiquetes de 8 a 18 anys a convertir-se en emprenedores i solucionadores de problemes a través de la tecnologia. Des de 2010, Technovation ha capacitat a més de 2.000 joves en la Comunitat per a dissenyar i desenvolupar aplicacions mòbils que aborden problemes socials.

Talent Growth Management Business and People gestiona el programa regional en la Comunitat Valenciana a través de la seua CEO, María José Valero Sancho. Technovation Girls Comunitat Valenciana 2024 està patrocinat per la Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, American Space València, Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica, Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la UPV.

En el projecte també col·laboren empreses com Edicom, GFT España, NTT DATA Espanya, Cerwall Solutions, Ford España, Grup Tragsa, Tusser Systems, Capgemini, Schneider Electric, Cogiti i Citop CV, entre altres. Per a obtindre més informació sobre Technovation Girls CV: https://technovation.tgmbp.com/

València Innovation Capital

L’estratègia València Innovation Capital de la Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament pretén fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga l’hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Esta estratègia promou la col·laboració públic-privada, ser catalitzadora de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria tecnològica de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

La tecnologia és el com, i l’ésser humà és el perquè. València Innovation Capital aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

COMPARTEIX:
TW - FB