Responsables de Valencia Innovation Capital en la feria 4YFN

L’Ajuntament presenta l’estratègia València Innovation Capital en la fira internacional 4YFN 

28 de febrer de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Ajuntament de València, a través de Las Naves, acull a 15 agents de l’ecosistema, els dona visibilitat i els inclou en l’estratègia a fi d’augmentar la col·laboració públic-privada
  • La Fira 4YFN és l’esdeveniment que reuneix la major mostra de startups relacionades amb la indústria del mòbil i altres sectors tecnològics
  • La programació de l’estand de l’Ajuntament de València continua hui amb una conferència sobre l’emprenedoria amb propòsit, el paper de les dones en tecnologia i una altra on es presentaran casos d’èxit d’emprenedoria universitària de la UPV

L’Ajuntament de València ha presentat l’estratègia d’innovació València Innovation Capital en la fira internacional 4YFN. La Fira 4YFN és l’esdeveniment que reuneix la major mostra de startups relacionades amb la indústria del mòbil i altres sectors tecnològics. Un esdeveniment de referència per a empreses emergents organitzat en el marc del Mobile World Congress.

L’Ajuntament de València, a través de Las Naves, acull en 4YFN a 15 agents de l’ecosistema, els dona visibilitat i els inclou en l’estratègia a fi d’augmentar la col·laboració públic-privada. Aquests agents són Big Ban inversores privados, CDTM, Finnova, Drapper B1, Innsomnia, KMZero, Marina de Empresas, Lanzadera, Invest in València, fundació Social Nest, Opentop, Stars, Startup Valencia, ZubiLabs, IdeasUPV i The Impact Project.

Paula Llobet, regidora de Turisme, Innovació i Captació d’Inversions de l’Ajuntament de València ha destacat “el suport i impuls que estem brindant a tot l’ecosistema emprenedor amb la nostra presència en la fira 4YFN, en el marc del Mobile World Congress, respon a la nostra voluntat de mostrar al món l’enorme potencial del nostre ecosistema. Aquest és un aparador perfecte per a donar visibilitat al teixit emprenedor innovador de València, a tots els agents de l’ecosistema i les startups, i generar així un reclam perquè les empreses i inversors internacionals es fixen a València per a invertir i desenvolupar la seua activitat a la nostra ciutat”.

La regidora també ha posat l’accent que “corporacions i inversors de diferents països del món podran conéixer durant aquests dies l’estratègia d’innovació València Innovation Capital, veure la nostra connexió amb les empreses, conéixer com ha avançat el nostre ecosistema i saber totes les possibilitats que la nostra ciutat els ofereix. Volem ser el hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani, per a aconseguir-ho és imprescindible apostar per fòrums com aquest i anar tots junts, administració pública i iniciativa privada, amb una marca forta com és València Innovation Capital”.

Des del dilluns l’estand de València Innovation Capital ha albergat una extensa programació on s’han presentat els agents de l’ecosistema emprenedor valencià, s’han donat a conéixer casos d’èxit d’inversió a València com el de Octopus Energy, s’ha donat a conéixer VLC Game City, o s’explicaran els esdeveniments que es realitzaran durant aquest any a València com València Digital Summit, FoodTalks, OWN, 100 European Fintech Summit 2024…

Així mateix, també ha tingut lloc interessants xarrades com “Què és una startup d’impacte i com llançar-la al mercat?”, la relació win-win entre startups i corporates, com el bon govern de les startups pot portar-los a l’èxit i altres ponències sobre emprenedoria sostenible o fons europeus.

La programació de l’estand de l’Ajuntament de València continua hui amb una conferència sobre l’emprenedoria amb propòsit, el paper de les dones en tecnologia i una altra on es presentaran casos d’èxit d’emprenedoria universitària de la UPV.

El príncep dels Països Baixos interessat en l’ecosistema valencià

El pavelló valencià va rebre la visita d’una delegació dels Països Baixos encapçalada pel príncep Constantijn van Orange, qui es va interessar per l’evolució de l’ecosistema startup valencià i la creació de noves connexions en col·laboració amb agents i empreses valencianes. El director d’Innovació de Las Naves, David Rosa, i la directora de Invest in València, María Escartí, van estar presents en aquesta reunió amb l’objectiu de forjar noves connexions amb l’ecosistema d’emprenedoria innovadora dels Països Baixos, en línia amb l’estratègia València Innovation Capital.

València Innovation Capital

La participació de València en la fira 4YFN està alineada amb l’estratègia València Innovation Capital de la regidoria d’Innovació de l’Ajuntament per a fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga el hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Aquesta estratègia promou la col·laboració públic-privada, ser catalitzadora de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria tecnològica de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

La tecnologia és el com, i l’ésser humà és el perquè. València Innovation Capital aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

COMPARTEIX:
TW - FB