Representantes de las starups que participan junto al Ayuntamiento en Foroinvest

L’Ajuntament de València participa amb 15 startups tecnològiques i innovadores en Forinvest 

7 de març de 2024
CATEGORIA:
Emprenedoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Una acció alineada amb l’estratègia d’innovació València Innovation Capital i amb la finalitat de donar visibilitat a l’ecosistema d’emprenedoria tecnològica i innovadora valencià
  • A més algunes de les startups han participat en el Elevator Pitch presentant els seus serveis

L’Ajuntament de València està participant aquesta setmana en Forinvest fent costat a 15 startups de l’ecosistema. Alineat amb l’estratègia d’innovació València Innovation Capital i amb la finalitat de donar visibilitat a l’ecosistema d’emprenedoria tecnològica i innovadora valencià, l’Ajuntament ha seleccionat 15 startups que han comptat amb un espai propi d’exposició amb la finalitat que puguen establir relacions comercials i networking en el context de l’esdeveniment.

Forinvest és l’esdeveniment d’economia, finances, assegurances i tecnologia disruptiva que va arrancar el dimarts i en el qual el protagonista ha sigut l’impuls dels reptes de la intel·ligència artificial i les infinites capacitats que aporta ja a l’economia mundial.

Algunes d’aquestes startups han participat, a més, exposant els seus serveis en el Elevator Pitch en col·laboració amb Startup València. A més, el director d’Innovació de Las Naves, David Rosa, ha moderat una taula redona sobre la digitalització en l’esport on han participat Juan Carlos Fernández (Eviden), Juan Luis Hortelano (Blinkfire) i Javier Oliver Moll (tyris.tv)

Aquestes són les 15 startups que estan participant:

1. Baukunst Arquitectura y Patrimonio Virtual

Amb un equip multidisciplinari d’arquitectes, busquen contribuir a la preservació de recursos naturals i culturals a través de l’arquitectura sostenible, l’I+D+i, la gestió cultural i la preservació del patrimoni.

2. Bunji Travel

Bunji Travel és la principal comunitat de viatgers en l’actualitat, que ha revolucionat la forma en què les persones exploren el món. A través de la seua aplicació, connecta a viatgers de més de 170 països, eliminant la barrera de viatjar en solitari en permetre que s’acompanyen mútuament.

3. Domoblock

Domoblock aprofita el millor de la inversió immobiliària i la tecnologia Blockchain en oferir tokenización per a inversions immobiliàries. La seua plataforma de micromecenatge immobiliari permet als inversors diversificar les seues carteres i obtindre un retorn en aproximadament 8 mesos, superant les barreres tradicionals del sector immobiliari.

4. Dygma

Dygma és una startup que desenvolupa estacions de treball d’alt rendiment per a millorar la productivitat, salut i comoditat dels usuaris que passen molt temps enfront d’un ordinador, com gamers i professionals de la informàtica, disseny gràfic i audiovisual.

5. Editorial Aula

Editorial Aula ofereix solucions educatives per a Educació Primària, combinant tecnologia d’última generació amb projectes en paper i digital en matemàtiques, llengua i diferents idiomes.

6. Fennech

Fennech revoluciona la banca corporativa amb la seua plataforma de hiperautomatización financera en temps real. Impulsat per IA i aprenentatge automàtic, F³ ofereix solucions integrals i configurables per a finances, tresoreria i pagaments.

7. In Reset

In Reset és una startup dedicada a empoderar a les dones a través de la seua acadèmia en línia que reforça el concepte de comunitat. Ofereixen una varietat de cursos dissenyats per a ajudar a descobrir i alliberar el potencial interior, juntament amb experiències úniques basades en valors clau com a apoderament, autodefensa i emprenedoria femenina.

8. Lago Becu

En Lago Becu, s’especialitzen en Business Intelligence, utilitzant estratègies i eines per a transformar dades en informació que optimitza la presa de decisions.

9. MasLeads Tecnologies

Són una startup tecnològica en ràpid creixement que ofereix un SaaS B2B impulsat per IA. Ajuden a les empreses B2B a obtindre bases de dades actualitzades de leads qualificats, facilitant la captació de nous clients i l’expansió a nous mercats.

10. Miivo Mobility

Miivo Mobility aposta per una mobilitat sostenible centrada en les persones. La seua App de mobilitat permet a les persones usuàries combinar diversos modes de transport, públics i privats, en un sol viatge.

11. Tweenvest

Tweenvest és una plataforma que proporciona dades financeres detallades, incloent més de 15 anys d’informació financera, ràtios, múltiples i valoracions d’accions a nivell mundial.

12. Umibots

Umibots ofereix solucions de robòtica mòbil per a optimitzar la logística interna i externa de processos operatius. Fabriquen una varietat de sistemes de robòtica dissenyats per a millorar l’automatització i la productivitat en diversos camps, com la indústria, la logística i la cura de la salut.

13. Venturest

Venturest és una plataforma oberta d’innovació i col·laboració que connecta empreses en cerca de projectes amb startups capaços d’oferir solucions innovadores.

14. Verázial Labs

Verázial ANEU ofereix solucions biomètriques d’avantguarda per a seguretat digital, garantint una identificació precisa i segura en diversos sectors.

15. Your Friends Llaure Boring

Your Friends Llaure Boring ha creat una comunitat on conéixer, viatjar i connectar amb desconeguts que tinguen els mateixos interessos que tu a visitar qualsevol ciutat del món, basat en la idea del “efecte campament”.

València Innovation Capital

L’estratègia València Innovation Capital de la regidoria d’Innovació de l’Ajuntament pretén fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga el hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Aquesta estratègia promou la col·laboració públic-privada, ser catalitzadora de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria tecnològica de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

La tecnologia és el com, i l’ésser humà és el perquè. València Innovation Capital aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

COMPARTEIX:
TW - FB