L’Ajuntament convoca subvencions per valor d’un milió d’euros per als projectes de la Missió Climàtica València 2030

24 de febrer de 2023
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Ajuntament de València ha aprovat la convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes d’innovació orientats a la Missió Climàtica València 2030.
  • Estes iniciatives han de contribuir a consolidar la innovació social i urbana, ampliar idees i innovacions, resoldre els grans reptes de les ciutats, generar valor públic i redundar en el benestar col·lectiu de la ciutadania.

El vicealcalde i portaveu municipal, Sergi Campillo, qui ha comparegut en finalitzar la Junta de Govern acompanyat del regidor Borja Sanjuán, ha explicat que se subvencionaran “accions amb una perspectiva holística orientades a combatre el canvi climàtic i per a la realització d’idees, productes, servicis i iniciatives innovadores procedents de qualsevol àmbit, sector, activitat, font de coneixement o tecnologia”.

El vicealcalde ha afirmat que els projectes “han d’aportar una solució nova per al mercat i la societat i han de poder demostrar el seu impacte en la Missió Climàtica 2030 i en la millora de la vida de les persones a la ciutat de València”.

El termini de presentació de les sol·licituds serà d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV). Les subvencions estan dotades amb un milió d’euros i corresponen a l’exercici 2023.

COMPARTEIX:
TW - FB