Cartell de la obra de teatre El Apagón sobre la pobressa energètica

“L’Apagada” de Xucrut Teatre arriba a La Mutant per a reivindicar el dret a l’Energia 

11 de desembre de 2023
CATEGORIA:
Energia
Sostenibilitat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La xarxa Connecta Energia, Las Naves, la Fundació València Clima i Energia i Enginyeria Sense Fronteres porten a València esta obra per a conscienciar sobre la lluita contra la pobresa energètica
  • La Mutant acollirà demà a les 19h la representació i posteriorment se celebrarà un debat entorn del dret a l’energia

La companyia Xucrut Teatre es pujarà demà a l’escenari de La Mutant amb l’obra «L’apagada», una representació que aborda la reivindicació del dret a l’energia, a través de la història d’una parella en situació de vulnerabilitat, la qual ha d’enfrontar-se a la incapacitat de pagar les factures energètiques.

Esta obra, ja estrenada a València en 2020, torna amb l’impuls de Las Naves, la Fundació València Clima i Energia, Enginyeria sense fronteres i la xarxa Connecta Energia de la ciutat, amb la intenció de posar el focus en la pobresa energètica, així com disminuir culpes, oferir una visió completa de la problemàtica i conscienciar sobre la importància del Dret a l’Energia.

Posteriorment a la representació, Enginyeria sense fronteres organitzarà a més, una xarrada debat sobre l’obra i les qüestions que esta tracta.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

La celebració d’esta obra s’alinea amb els objectius de la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB