Taller Municipis Innovadors a Tavernes de la Valldigna

Dénia, L’Alfàs del Pi, Riba-roja de Túria, Ontinyent, Vila-real i Onda presentaran les seues missions d’innovació en Las Naves

21 de octubre de 2022
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Gata de Gorgos, Elx, Orpesa, Vinaròs, Tavernes de la Valldigna i Algemesí participaran amb les conclusions de les seues estratègies d’innovació orientades a Missions.
  • El Programa Municipis Innovadors, organitzat per la Direcció General d’Innovació de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves, ha programat el pròxim 25 d’octubre a les 10:00h el seu esdeveniment de tancament.

L’acte de cloenda del Programa Municipis Innovadors, impulsat per Las Naves i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, celebrarà el pròxim 25 d’octubre a les 10:00h, el final del procés de desenvolupament i desplegament de les estratègies i missions de les dotze ciutats innovadores que han participat amb l’objectiu de millorar la vida de les persones.

En primer lloc participaran les ciutats d’enguany, Gata de Gorgos, Elx, Orpesa, Vinaròs, Tavernes de la Valldigna i Algemesí, que presentaran les seues estratègies municipals d’innovació orientades a Missions. D’altra banda, els municipis de 2021, Riba-roja de Túria, Ontinyent, Vila-real, Onda, Dénia i L’Alfàs del Pi, presentaran breument les missions escollides i els primers passos per desplegar-les.

A la cloenda assistiran els representants de les 12 ciutats de la quíntuple hèlice del municipi: societat civil, sector privat, sector públic, Acadèmia i mitjans de comunicació i tots els participants del Programa Municipis Innovadors que han treballat les estratègies i les missions innovadores de cadascun dels municipis.

Municipis Innovadors forma part del Programa Territoris Innovadors de la Generalitat Valenciana i té per objectiu acompanyar a les ciutats en l’estratègia per a identificar i preparar el posterior desenvolupament de missions innovadores, ajudant-los a posicionar-se com a ents punters en el camp de la innovació i per tant i especialment, a triar models de ciutat que milloren la vida de les persones.

Amb aquest objectiu els municipis han identificat els reptes urbans mitjançant diagnòstics participatius, han definit els models de ciutat i les àrees de rellevància de cada municipi i han elaborat un marc estratègic i un catàleg de missions durant els quatre tallers celebrats en Las Naves.

Els municipis participants de les dues edicions han rebut formació, assessorament, desenvolupament de materials i acompanyament en el desplegament d’accions sobre les missions que han triat a través de processos participatius en cadascuna de les ciutats innovadores.L’acte es podrà seguir per streaming pel canal de Youtube de Las Naves i en presencial amb registre previ a l’esdeveniment de clausura en el següent enllaç.

COMPARTEIX:
TW - FB