Fotografia de la demostració de realtat virtual als X Premis de Talent Jove de Sonol·lab

Demo de Sono·lab als X Premis Talent Jove

3 de febrer de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

El laboratori d’investigació sonora de Las Naves oferirà una actuació el pròxim 15 de febrer en la gala de lliurament dels premis Talent Jove en Caixa Fòrum. Gilles Martín, coordinador del laboratori, pujarà a l’escenari per a fer una demo de producció musical en Realitat Virtual.

Durant la sessió és donarà a conéixer els noves eines de producció i creació musical en aquest camp.

En la gala es coneixeran els noms dels guanyadors en les categories de Ciència, Acció Social, Esport, Empresa i Cultura, dotats amb una beca de 6000 €. Els premis Talent Jove que organitzen de manera conjunta CaixaBank i Levante-EMV, tenen com a objectiu donar suport al talent jove de la Comunitat Valenciana.

Què és el Sono·lab?

El centre d’innovació Les Naus a posta per els noves tecnologies aplicades als tendències musicals actuals com a vehicle estratègic per a la innovació social. Sota aquesta premissa naix Sono·lab, laboratori d’investigació sonora i de noves eines de creació i producció musical de Las Naves.

Aquest laboratori sonor compta amb eines disruptives que abasten nous camps de creació i producció musical, dirigit a un públic seleccionat per convocatòries i col·laboracions amb altres institucions musicals i amb tallers integradors per a col·lectius en risc d’exclusió.

COMPARTEIX:
TW - FB