logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

Jornada JPodcast ‘Posa’t a gravar!’

21/02/2020-22/02/2020
  • Cultura
  • Programació
  • La jornada JPodcast ‘Posa’t a gravar!’ està organitzada pel CEFIRE en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves.
  • Es tracta de promoure l’actualització pedagògica en l’àmbit artístic expressiu, al mateix temps que s’afavoreix el treball col·laboratiu i en context.

Dirigit a professorat de tots els nivells educatius interessats en la introducció al podcast i al treball audiovisual a l’aula, en aquesta jornada presentaran les seues ponències María Molina Peris, Roberto García Gontan i Ignacio Climent Mateu. Durant la mateixa es donarà a conéixer les possibilitats del podcast com a eina de comunicació, transmissió i creació de continguts educatius; així com conéixer experiències de tallers de ràdio aplicades a l’aula i les seues aplicacions multidisciplinàries.

Els objectius concrets de la jornada són:

– Promoure una actualització pedagògica en l’àmbit artístic expressiu afavorint el treball col·laboratiu i en context.

– Fomentar l’expressió artística i/o física, com a generadors de coneixement, potenciant el pensament divergent i la creativitat.

– Conéixer i utilitzar eines TIC per a l’obtenció, tractament i comunicació eficaç de la informació.

– Integrar les TIC en el procés d’ensenyament-aprenentatge.

– Conéixer l’origen del podcasting, escoltar diferents podcast i podcasters.

– Conéixer el software i hardware necessari per a la producció de podcast, així com serveis d’allotjament i distribució.

– Utilitzar el podcast com a eina de comunicació, transmissió i creació de continguts educatius: entrevistes, tallers de formació, fòrums de discussió…

– Reconéixer les diferents possibilitats educatives que ens ofereix el podcast com a nou mitjà de comunicació a través de l’anàlisi de bones pràctiques d’aula.

– Conéixer experiències de tallers de ràdio aplicades a l’aula.

21/02/2020

22/02/2020

Las Naves