Creative Sessions: Networking per a dones creatives

13 de juliol de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Asun Sanchis, de l’acceleradora pública Col·lab de Las Naves, participa en l’esdeveniment.
  • Es tracta de la primera edició a València després d’haver visitat ciutats com Barcelona, Madrid i Panamà des de 2017.

Eres dona i creativa? Tens un projecte i desitges donar-lo a conéixer? Busques inspiració per a poder portar avant les teues idees de negocis? Vols trobar un soci i/o col·laborador per a dur a terme aqueixa idea que tant desitges? Desitges expandir la teua xarxa de contactes? I conéixer noves persones amb una visió emprendora i creativa?

Creative Sessions aterra per primera vegada a València. En aquesta oportunitat i després de la crisi del COVID-19 ens preparem per a generar noves idees en pro d’una eixida creativa i sostenible. En Creative Sessions tindràs un espai per a conéixer altres emprenedores, donar-te a conéixer com a emprenedora, gaudir amb la nostra jornada, relaxar-te, així promoure les teues idees i/o negoci entre dones i amb un ambient únic.

Participen:

Isabel Tarin: Fundadora d’Endiosadas, un projecte que desenvolupa l’autoestima i la felicitat de la dona.

Natalie Olmo: Fundadora de Maminat, un projecte de cosmètica natural per a la cura de la pell.

Asun Sanchis: Stakeholder relations de Col·lab de Las Naves (centre d’Innovació social i urbana de l’Ajuntament de València). Col·lab és una acceleradora pública per al foment de l’emprenedoria amb triple impacte: social, econòmic i mediambiental.

– Presentat per Regina González, emprenedora creativa i fundadora de Zurda Magazine i Creative Sessions.

Com són les trobades?

L’esdeveniment transcorre en dues parts. La primera serà una conferència en la qual les ponents convidades ens parlaran dels seus projectes professionals i de com han pogut usar-los per a crear la seua marca personal, amb històries inspiradores, aprenentatges i, a més, respondran a les preguntes del públic.

En la segona fase es realitzaran unes jornades de networking en la qual cada assistent es presentarà amb un label que indicarà el seu nom, el tipus de projecte que li interessa i, així, buscarà la interacció amb els altres assistents a l’esdeveniment. Tot això acompanyat d’un còctel creatiu, un ambient únic, íntim, amb perfils professionals creatius de dones que busquen mostrar els seus projectes, expandir el seu cercle de contacte, trobar oportunitats professionals i inspirar-se d’altres dones emprenedores.

COMPARTEIX:
TW - FB