Convocatòria oberta dels València Indie Awards 2020

2 de desembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Els videojocs triats seran presentats durant el València Indie Summit que tindrà lloc a Las Naves al març de l’any que ve.
  • El termini límit per al registre de videojocs és el 23 de desembre de 2019.

Els València Indie Awards són uns guardons que formen part de València Indie Summit, un esdeveniment que reuneix desenvolupadores i desenvolupadors independents de videojocs nacionals i internacionals. Està organitzat per València Indie Summit; Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València; l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) i València Interactive.

Es tracta de presentar videojocs, fins a el 23 de desembre de 2019 com a data límit, i amb els següents requisits:

– El videojoc pot estar en qualsevol estat de desenvolupament (alfa, beta, demo, versió final) però ha de comptar almenys amb una compilació executable per a Windows, Mac, enllaç a AppStore o Google Play (preferiblement versions d’ordenador PC/Windows).
– El títol ha d’haver sigut desenvolupat al llarg del 2019-20, independentment de si ha sigut publicat ja o no.
– No existeix límit de pressupost en el desenvolupament/empresa, ni nombre d’integrants.
– Només serà necessari un/a representant per equip.
– Les persones participants hauran d’entregar a través d’un enllaç un pack de captures del títol i un altre enllaç amb les compilacions, en dos arxius .zip separats, es recomana a més adjuntar un enllaç a un vídeo.

Hi ha diferents categories: Best PC Indie Game, Best Console Indie Game, Best Mobile Indie Game, Best Indie Game, Special Audience Award, Best Art, Best Music & Sound, Best Narrative, Best Design i Best Game made in València.

Els videojocs triats seran presentats durant el València Indie Summit a Las Naves pels propis participants -en els seus propis equips- en una exposició permanent durant els dies 5-6 de març; el lliurament de premis es realitzarà el dia 7.

Consulta les bases i condicions del concurs: http://valenciaindiesummit.com/regulations.html.

Registra el teu videojoc.

COMPARTEIX:
TW - FB