Convocatòria europea per a projectes d’alimentació, aigua i energia

15 de desembre de 2016
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

-Oberta una nova convocatòria de “Sustainable Urbanisation Global Initiative (SUGI): Food-Water-Energy Nexus Call”

-El termini de presentació de projectes està obert fins al proper 15 de març. -Es busquen projectes per aportar solucions urbanes en l’àmbit de l’alimentació, aigua i energia.

La inciativa Global “The Sustainable Urbanisation Global Initiative (SUGI)/Food-Water-Energy Nexus” és una convocatòria organitzada conjuntament pel “Belmont Forum” i “Joint Programming Initiative Urban Europe”.

Esta cooperació europea es va establir amb la finalitat de reunir la recerca i l’experiència que existeix actualment de manera dispersa per tot el món per trobar noves solucions innovadores que puguen resoldre els reptes globals al que s’enfronten les ciutats en els sectors d’alimentació, aigua i energia.

El termini per a la presentació de propostes preliminars, obert el passat 9 de desembre, és el 15 de març de 2017.

Els projectes que es presenten han de ser transnacionals i han d’estar presentats per un consorci de projectes compost per almenys tres candidats de tres països participants per poder beneficiar-se dels fons proporcionats pel Comissió Europea.

SUGI-FWE Nexus té com a objectiu desenvolupar solucions urbanes més sostenibles i innovadores que fomenten la recerca i la innovació als mercats de manera global.

Més informació ací

COMPARTEIX:
TW - FB