Convocatòria ENCONTRES 2018

16 de abril de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • ENCONTRES arriba a la seua tercera edició com a esdeveniment de referència per a la gestió cultural a la ciutat de València.
  • L’objectiu és posicionar-se com a lloc de trobada per a totes aquelles persones que es dediquen a l’artístic i soci-cultural, on conèixer noves idees, fer contactes i descobrir el que succeeix en aquest àmbit a la ciutat.

Aquest any l’esdeveniment es focalitza sobre la cultura participativa a la ciutat de València com a espai de reflexió i d’unió en un moment de fort creixement i canvi cultural que es viu a la ciutat. ENCONTRES és un esdeveniment organitzat per PICUV, Federació d’Iniciatives Culturals Urbanes de València, en col·laboració amb la conselleria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València i el Teatre El Musical.

Igual que la “interactivitat” és una característica de les tecnologies, la “participació” correspon a les cultures. Participar és un procés al com els ciutadans som i hem de ser part per construir la ciutat que desitgem, expressar les nostres voluntats i ser part de l’aprenentatge en connexió. És el camí per empoderar a les persones cap a un canvi personal i col·lectiu que propice el sorgiment d’un nou món, una nova manera de pensar i fer de forma comunitària, pròpia d’una generació vinculada a l’un nou model cultural.

Seguint els objectius proposats per aquesta edició de ENCONTRES, i com a gran novetat de la mateixa, s’obri una convocatòria de propostes per al territori de València, amb la finalitat de generar un procés inclusiu on la participació ciutadana siga la pedra angular dels continguts i on transmetre coneixements i experiències.

Consulta les bases.

COMPARTEIX:
TW - FB