Convocatòria de residències de mediació cultural

9 de gener de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La Direcció General de Patrimoni i Cultura de la Generalitat Valenciana, en el marc del programa Cultura Resident llança una convocatòria de mediació cultural entorn de la creació contemporània.
  • L’objectiu és recolzar a dos projectes que activen processos de treball sostenibles amb diversos col·lectius, entitats, o agents en contextos locals, generant d’aquesta manera entorns de col·laboració.

La Generalitat Valenciana, a través del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, seleccionarà dos projectes situats en contextos específics que utilitzen la creació contemporània com a element mediador, i a la ciutadania com a agent actiu d’un procés de creació contemporània, participatiu i relacional, mitjançant el qual atendre les demandes i necessitats d’una determinada comunitat.

La convocatòria està dirigida a professionals de l’antropologia, sociologia, educació o qualsevol altre àmbit de treball que desenvolupen la seua activitat en el camp de la mediació cultural. Almenys un dels dos projectes seleccionats correspondrà a creador(e)s amb arrelament en la Comunitat Valenciana.

El termini de presentació finalitza el 5 de febrer de 2018.

COMPARTEIX:
TW - FB