Convocatòria de curtmetratges Prime The Animation 2018

20 de juliol de 2018
CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Ets estudiant? Tens algun curtmetratge? Algun projecte de la teua escola que t’agradaria moure i que veiessin professionals de l’animació i creatives/us? Participa en la convocatòria de curtmetratges fins al 30 de juliol i podràs optar a formar part de les projeccions i premis del nostre festival dins de la indústria de l’animació.
  • Prime the Animation celebrarà en Las Naves una de les seues jornades, el 27 de setembre. I també organitzarem una exposició relacionada amb el sector de l’animació.

Prime the Animation! International Student Festival pretén generar un lloc de trobada en el qual estudiants i autors/as emergents puguen mostrar el seu treball, establir xarxes i aprendre del contacte amb professionals de l’animació. A més, incorporar la competició de curtmetratges, projectes i portfolios/demoreel per a estudiants i escoles, tant nacionals com a internacionals, així com de les òperes primeres de directors/as emergents.

És possible gràcies al treball d’estudiants i professors d’Animació de la UPV i en la seua organització participen la Universitat Politècnica de València, la Filmoteca de València, el centre d’innovació Las Naves, el Centre del Carme CCCC i el Màster en Animació UPV, amb la col·laboració de l’Àrea d’Activitats Culturals, la Facultat de Belles Arts, el Departament de Dibuix i Generació Espóntanea de la Universitat Politècnica de València.

Si ets estudiant, tens algun curtmetratge o algun projecte de la teua escola que t’agradaria moure i que veiessin professionals de l’animació i la creació, participa en aquesta convocatòria. La data límit per a l’enviament de curtmetratges és el 30 de juliol.

Els premis d’aquest festival són:
– Premi del Jurat.
– Premi del Públic.
– Premi Miquel Guillem a la millor animació experimental.

Si el teu projecte és seleccionat, tindràs l’oportunitat de formar part dels curtmetratges en competició, fer una presentació en un auditori i rebre els valuosos comentaris de professionals de prestigi.

Consulta les bases.

COMPARTEIX:
TW - FB