Cartell de la convocatòria per a participar al stand 4YFN del Ajuntament de València

Convocatòria a agents per a participar en l’estand 4YFN de l’Ajuntament de València

10 de gener de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Ajuntament de València, a través de VLC Tech City, convoca un concurs per a seleccionar agents de l’ecosistema innovador a formar part del seu estand a Barcelona durant l’esdeveniment 4 Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress.
  • El termini per a presentar-se finalitza dimarts que ve 16 de gener de 2024 a les 12 hores.

L’Ajuntament de València, a través de VLC Tech City, convoca un concurs per a seleccionar a agents facilitadors de l’ecosistema innovador a formar part de l’estand del qual disposarà a Barcelona durant l’esdeveniment 4 Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress, que se celebrarà del 26 al 29 de febrer de 2024, sent un dels esdeveniments més importants a nivell internacional del sector startup.

Esta convocatòria és una iniciativa que respon a la voluntat institucional que l’estand siga un espai que visibilitze l’ecosistema d’innovació tecnològica que València oferix, i generar així un reclam perquè empreses de tot el món s’instal·len i desenvolupen la seua activitat a la nostra ciutat.

 

Requisits per a presentar-se a la convocatòria:

· Ser una entitat facilitadora de startups dins de l’ecosistema d’emprenedoria tecnològica i innovadora a València. S’entén per entitats facilitadores: acceleradores i incubadores, associacions de startups, inversió o sectorials.

· Tindre domicili fiscal i/o social a la ciutat de València.

· No comptar, fins al moment, amb representació en l’esdeveniment.

 

Tota la informació sol·licitada haurà d’enviar-se a l’adreça de correu: emprendimiento@lasnaves.com fins dimarts que ve 16 de gener de 2024 a les 12 hores, especificant les següents dades:

1. Nom l’entitat

2. Noms i cognoms de les possibles persones que viatjaran

3. Càrrec que ocupen en l’entitat

4. CNAE de l’entitat

5. E-mail, telèfon i adreça completa de l’entitat

6. Proposta de participació, incloent-hi la informació que a continuació es detalla:

· Número de startups secundades durant l’any 2023.

· Programes de facilitació i/o d’ajudes per a les startups durant l’any 2023.

· Relació de col·laboracions amb entitats públiques i/o privades, lucratives o no, de convocatòria oberta a membres de l’ecosistema emprenedor de la ciutat.

7. Presentar els documents demostratius sol·licitats

8. Carta de compromís, signada per un representant de l’entitat, on accepta la participació en l’esdeveniment en els següents termes:

· Disponibilitat per a romandre en la fira els dies de realització de l’esdeveniment durant l’obertura del recinte al públic.

· Facilitar els recursos necessaris per al desplaçament, allotjament i manutenció de les persones de l’entitat que es desplacen a l’esdeveniment.

 

Criteris de selecció:

Per a la configuració de l’estand s’establirà una distribució entre els diferents agents que resulte el més representativa possible de l’ecosistema emprenedor tecnològic i innovador de la ciutat. Es tindran en compte els següents criteris:

1. Suport a la creació, acceleració i/o consolidació de startups durant 2023.

2. Compromisos adquirits amb la ciutat de València.

3. Ordre d’arribada de la sol·licitud.

 

Dotació:

Les entitats facilitadores seleccionades comptaran amb un espai dins de l’estand i se’ls dotarà amb 2 entrades per entitat.

Les entitats que finalment no obtinguen plaça quedaran com a reserves i se’ls facilitarà fins a 2 entrades per a l’esdeveniment.

 

COMPARTEIX:
TW - FB