Consulta Preliminar al Mercat per a millorar l’eficiència energètica del Parc Central de Bombers de València

13 de febrer de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Ajuntament de València, a través del Servei de Bombers i la Fundació Las Naves, ha publicat la Consulta Preliminar al Mercat per a fomentar un procés de compra pública innovadora que millore l’eficiència energètica del Parc Central de Bombers.
  • La convocatòria es troba emmarcada dins del projecte europeu CEPPI i compta amb un pressupost de 100.000 euros per a realitzar les execucions durant un termini de dos anys. Pots veure el vídeo del pilot ací

El termini per a presentar les propostes venç el 12 de març de 2018. Inscripcions i informació de la convocatòria en la pàgina web de Las Naves/Perfil del contractant (www.lasnaves.com).

L’Ajuntament de València llança el seu primer procés de compra pública innovadora i dóna el primer pas amb una consulta preliminar al mercat per a generar un espai de diàleg tècnic amb tots els agents econòmics i d’innovació que vulguen participar.

A través d’aquesta convocatòria es pretén millorar el benestar del personal laboral així com afavorir l’estalvi energètic de les instal·lacions en les quals es treballa durant 24 hores els 7 dies de la setmana de tot l’any. Així mateix, amb aquesta consulta es vol “testear” què pot oferir el mercat actual i obtenir el feedback dels professionals del sector per a així poder perfilar millor la posterior convocatòria.

Per a totes aquelles persones interessades a participar en aquesta convocatòria pública està planificada una jornada informativa el pròxim 27 de febrer en el Parc Central de Bombers d’11:30h-15.00h. Pots inscriure’t ací

Des de l’Ajuntament de València es convida a tots els agents del sector que vulguen ajudar a esmenar les deficiències actuals de l’edifique municipal a participar en aquest taller que donarà a totes les parts implicades l’oportunitat de conèixer les necessitats que es volen satisfer i de participar en una sessió de networking sobre la convocatòria.

Projecte europeu CEPPI

València participa en aquest projecte europeu al costat de Birmingham, Castelló de la Plana, Budapest, i Wroclaw. CEPPI és un programa finançat per H2020 que persegueix l’objectiu de crear i millorar la capacitat de les ciutats per a aconseguir els seus objectius d’eficiència energètica a través de millorar els seus procediments de contractació i adjudicació de compra pública.

Més informació sobre CEPPI ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme] under grant agreement No 649720.

COMPARTEIX:
TW - FB