Connecta Energia participa en el 2n Congrés Catalá de Pobresa Energètica

7 de novembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Representants de Connecta Energia de Las Naves han sigut convidats/des a explicar les activitats del grup de pobresa energètica.
  • Es tracta del congrés més important sobre pobresa energètica d’Espanya.

Membres del grup de treball sobre la pobresa energètica de la xarxa Connecta Energia participen en una missió per a presentar el treball realitzat a València durant el 2º Congrés Català de Pobresa Energètica, trobada biennal de referència a nivell nacional sobre aquesta temàtica, que té lloc els dies 8 i 9 de novembre en Barcelona.

En concret, el treball del grup es presentarà durant la sessió del dijous a les 11:45 hores, baix el tema “Iniciatives d’esforç col·lectiu de defensa del dret a l’energia”.

La missió de la xarxa Connecta Energia a aquesta trobada està formada per Corentin Girard, de València Clima i Energia; Nuria Baerza, de Caritas Diocesana Valenciana; Victoria Pellicer, d’Ingenio UPV; Alma Solar, de la Cooperativa Elèctrica d’Alginet i Teresa liso, d’Aeioluz.

Aquesta missió té una funció dinamitzadora per a les i els actors locals, com a continuïtat de la 1ª Mostra de solucions locals per a lluitar contra la pobresa energètica que es va organitzar en Las Naves a l’abril de 2018. És una oportunitat de realitzar contactes a nivell estatal i conèixer de primera mà els últims avanços en aquestes temàtiques.

La primera edició del Congrés Català de Pobresa Energètica es va celebrar en 2016 i va reunir a 400 persones i 80 ponents d’àmbit nacional i internacional.

La pàgina del congrés: http://www.congrespobresaenergetica.cat/

COMPARTEIX:
TW - FB