Conferència ‘Democratizar las agendas de investigación para democratizar el conocimiento’

6 de abril de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ L’objectiu de les conferències és generar un espai de discussió i reflexió sobre la Innovació per a la transformació social i ambiental.

/ Totes les conferències podran ser seguides a través del canal de Youtube de Las Naves.

Las Naves i Ingenio-CSIC-UPV iniciaran el pròxim 23 d’abril un cicle de conferències sobre innovació per a la transformació social i ambiental amb l’objectiu de generar un espai de discussió i reflexió sobre la innovació per a la transformació social i ambiental en diferents àmbits: ciència, universitats, transicions justes, innovació digital, innovació en l’energia, salut… Aquest cicle està englobat dins de les activitats del Diploma d’Especialització en ‘Innovació per a la Transformació Social i Ambiental’ impartit des de la UPV i coordinat per Ingenio (https://posgradoinntra.webs.upv.es). Totes les conferències podran ser seguides a través del canal de Youtube de Las Naves.

Primera conferència: 23 d’abril

La conferència del 23 d’abril tractarà el desafiament de democratitzar el coneixement des de la perspectiva de democratitzar les agendes d’investigació, i cerca plantejar tres preguntes i abordar possibles respostes entorn de la democratització del coneixement. Per què democratitzar el coneixement és un imperatiu del moment actual? Quines són les vies per a democratitzar el coneixement? Com es pot avançar en la democratització de les agendes d’investigació?

La ponent d’aquesta primera conferència serà Judith Sutz, professora i investigadora de la Universitat de la República de l’Uruguai. Després d’ella participaran com a comentaristes Elena Castro (investigadora d’Ingenio) i Santiago Echavarria (director de la Corporació Centre de Ciència i Tecnologia de Antioquia, Colòmbia), i s’obrirà un col·loqui i torn de preguntes entre els i les assistents.

COMPARTEIX:
TW - FB